Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centru za njemački jezik Gradiška.

Glossa – centar za njemački jezik Gradiška u sedmici od 25.03. do 29.03.2019. organizuje besplatnu procjenu znanja za odrasle i djecu! Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara Vašem nivou znanja njemačkog jezika i Vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do Vaših ciljeva.

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za testiranje.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Gradiška svakim radnim danom od 17:00 – 21:00 h, u ulici M.G. Nikolajeviča 16/1, te putem telefona na broj 065 695 355 ili mejlom na adresu gradiska@glossa.ba.  

Dobro nam došli!