Kada se negdje na njemačkom govornom području kaže Spielabend, onda se misli na veče ispunjenu zabavom i druženjem. U pitanju je događaj koji je u znaku društvenih igara u krugu ljudi koji žele da pričaju i da se zabave.

Nama je to svakako dovoljan povod da organizujemo Spielabend u prostorijama Glossa-centra i da pozovemo sve naše polaznike i građane Banja Luke raspoložene za zabavu i usputno učenje njemačkog jezika.

Glossa Spielabend će se održati u četvrtak i petak, 4-5.10.2018. u prostorijama Glossa Cafe-a sa početkom u 20:30 časova. Ulaz je besplatan.

Pogledajte nekoliko fotografija sa jednog od proteklih Glossa Spielabend putem linka u produžetku: Glossa Spielabend – fotografije.

Šta je Glossa Spielabend?

Glossa Spielabend je veče koje posvećujemo jezičkim igrama komunikativnog i zabavnog karaktera, kojima ćete u prijatnoj atmosferi Glossa Café-a (ulica Vidovdanska 39) da usvojite nova jezička znanja, proširite stara znanja – a  vrlo vjerovatno i krug prijatelja. Glossa-centar Vam pruža besplatnu priliku da se na jedinstven način zabavite i da se putem različitih društvenih igara, u ugodnoj atmosferi, približite još nekoliko koraka Vašim jezičkim ciljevima. Ipak, kroz igru se najbolje uči, pogotovo ako ste još u dobrom društvu nastavnika Glossa-centra i drugih ljubitelja njemačkog jezika.

KADA? – četvrtak i petak, 4-5.10.2018. sa početkom u 20:30 časova

GDJE? – Glossa Cafe, Vidovdanska 39