fbpx

 Iskoristite zimske dane i upišite kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Zvornik!

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, na pravom ste mjestu. Naši nastavnici koji su ujedno i sertifikovani Goethe-isptivači će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika!

U Glossa-centru Zvornik je zvanično počeo veliki zimski upisni rok na kurseve njemačkog jezika za odrasle i djecu!

Zima je najhladnije godišnje doba i često je razlog više da ostanemo u toplom. Zašto vrijeme zime ne biste iskoristili da naučite novi strani jezik ili proširite već postojeća znanja? Upisom na kurs njemačkog jezika u Glossa-centru Zvornik ste donijeli pravu odluku za uspješno učenje jednog od najznačajnijih svjetskih jezika!

UPIS U TOKU!

Glossa-centar je u pravom smislu riječi centar za njemački jezik! U pitanju je mjesto gdje možete da učite njemački jezik, upisati dijete na kurs njemačkog jezika, polagati međunarodno priznati Goethe-ispit (Glossa-centar Tuzla ili Banja Luka), prevesti dokument, gledati njemački film, učestvovati u besplatnoj jezičkoj radionici i sl. Na taj način polaznicima nudimo jedinstven način za uspješno učenje njemačkog jezika.

PRIJAVA NA KURS NJEMAČKOG JEZIKA ZA ODRASLE ILI DJECU:

Prijavite se telefonom na +387 65 539 172mailom na zvornik@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 15 svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h i subotom od 9.00 h do 13.00 h!

Ostale ponude u Glossa-centru:

  • Program za zdravstvene radnike
  • Korporativni kurs (kurs za pravna lica)
  • Glossa Translate (uspluge prevođenja)
  • Glossa Online (nastava na daljinu)
  • Glossa Sommer (ljetna škola njemačkog jezika u Beču i Gracu)
  • Besplatan kulturni, zabavni i edukativni program

DOBRO NAM DOŠLI!