fbpx

 Iskoristite zimske dane i upišite kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla!

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, na pravom ste mjestu. Naši nastavnici koji su ujedno i certifikovani Goethe-isptivači će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika!

U Glossa-centru Tuzla je zvanično počeo veliki zimski upisni rok na kurseve njemačkog jezika za odrasle i djecu!

Zima je najhladnije godišnje doba i često je razlog više da ostanemo u toplom. Zašto vrijeme zime ne biste iskoristili da naučite novi strani jezik ili proširite već postojeća znanja? Upisom na kurs njemačkog jezika u Glossa-centru Tuzla ste donijeli pravu odluku za uspješno učenje jednog od najznačajnijih svjetskih jezika!

UPIS U TOKU!

Glossa-centar je u pravom smislu riječi centar za njemački jezik! U pitanju je mjesto gdje možete da učite njemački jezik, upisati dijete na kurs njemačkog jezika, polagati međunarodno priznati Goethe-ispit (Glossa-centar Tuzla ili Banja Luka), prevesti dokument, gledati njemački film, učestvovati u besplatnoj jezičkoj radionici i sl. Na taj način polaznicima nudimo jedinstven način za uspješno učenje njemačkog jezika.

PRIJAVA NA KURS NJEMAČKOG JEZIKA ZA ODRASLE ILI DJECU:

Prijavite se telefonom na 061 571 561, mailom na tuzla@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 na Skveru (II sprat iznad Azela) svakim radnim danom od 15.00 h do 22.00 h i subotom od 9.00 h do 14.00 h.

Ostale ponude u Glossa-centru:

  • Program za zdravstvene radnike
  • Korporativni kurs (kurs za pravna lica)
  • Glossa Translate (uspluge prevođenja)
  • Glossa Online (nastava na daljinu)
  • Glossa Sommer (ljetna škola njemačkog jezika u Beču i Gracu)
  • Besplatan kulturni, zabavni i edukativni program

DOBRO NAM DOŠLI!