fbpx

Počinje veliki ljetni upisni rok u Glossa-centru!

Iskoristi priliku – izaberi vrstu kursa uz plaćanje na 3 rate – i nauči njemački jezik efikasno i kvalitetno, uz pravu podršku!

Kursevi njemačkog jezika za odrasle pokrivaju sve nivoe znanja i mogu se pohađati:

– u našim učionicama u poslovnicama Glossa-centra (linkovati na tebelu ispod vesti)  ili

– onlajn – u virtuelnoj učionici, uz korišćenje Moodle-platforme i virtuelne učionice Big Blue Button na kojima smo razvili jednu od najsavremenijih metodologija za učenje na daljinu!

Koji god model učenja da izabereš, jedno je sigurno – na putu učenja nećeš biti sam, već ćeš imati stalnu stručnu podršku nastavnika na svakom koraku.

Kupovinom bilo kog kursa, dobijaš probni čas u virtuelnoj učionici i testiranje znanja njemačkog GRATIS! Testiranje svih jezičkih vještina sprovode kvalifikovani nastavnici njemačkog jezika sa dugogodišnjim iskustvom.

Izaberi kurs koji ti odgovara i kreni odmah sa učenjem, a plati na 3 mjesečne rate*!

Cijena po času – od 5,5 KM (2,82 €)

Cijena kursa – već od 330 KM (170 €)

*Plaćanje u ratama je omogućeno samo za tržište Bosne i Hercegovine.

Uči efikasno uz Glossu!

Ukoliko si zainteresovan za naše kurseve u učionicama, izaberi Glossa-centar u svom mjestu, a sa nama podjednako efikasno možeš učiti i online, uz podršku nastavika korak po korak.

Kvalitet naših programa i predavača, uz primenu najsavremenijih platformi za učenje na daljinu, daju ti šansu da strani jezik učiš kvalitetno, efikasno i zabavno, pri tome razvijajući i druge vještine i kompetencije potrebne za budućnost!

Saznaj više o online kursevima po modelu učenja Virtuelna učionica i Virtuelna učionica +.

UPIS JE U TOKU!

Rezerviši svoje mjesto na vrijeme putem kontakt telefona ili popunjavanjem formulara, a naši koordinatori će te kontaktirati radi dogovora u vezi finalnih termina!

Akcija traje do 01.juna.

+387 66 185 988 (Viber/WhatsApp) – za kurseve u učionici

+387 65 023 067 (Viber/WhatsApp) – za onlajn kurseve