Glossa – centar za njemački jezik Derventa svojim klijentima, pored najkvalitetnijih kurseva, nudi brojne usluge vezane za njemački jezik i kulturu. Jedna od takvih su i usluge prevođenja sa njemačkog jezika na jedan od službenih jezika BiH, kao i prevode na njemački jezik.

Glossin tim prevodilaca i sudskih tumača u formiran je u poslovnicama u Derventi, Tuzli, Doboju, Prijedoru, Brčkom, Gradišci, Prnjavoru, Banjoj Luci, Tesliću, Zvorniku i Bihaću, a postoji mogućnost da svoje usluge pruže i na širem području Bosne i Hercegovine.

Strastveni smo prevodioci i daćemo sve od sebe da Vam ponudimo najbolje rješenje za Vaše prevodilačke upite. Glossa Prevodilaštvo nudi profesionalne prevode za sve vrste tekstova. Kao prevodilačka služba posvećujemo mnogo pažnje kulturnom aspektu Vašeg prevoda i brinemo o tome da Vaša poruka bude prenesena uz sve govorne i kulturne specifičnosti. Naši profesionalni prevodioci su pažljivo odabrani i prevode sa njemačkog i engleskog jezika na jedan od službenih jezika BiH i obrnuto. Time možemo garantovati da će Vaši prevodi biti urađeni od strane najboljih stručnih osoba ove oblasti.

Konstantno radimo na poboljšanju svojih usluga
Profesionalne i pouzdane usluge prevođenja u Glossa – centru Derventa prepoznali su brojni sugrađani, ali i preduzeća, institucije i ustanove, a od sada se u to mogu uvjeriti i naše komšije.

– Od sada posebna pogodnosti i za Brođane. Vaša dokumenta možete predati u zgradi “Vučijak”, preko puta Osnove škole “Sveti Sava”, u Ulici Vuka Karadžića bb, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 17.30h do 20h.

BUDITE I VI DIO ONIH KOJI PREPOZNAJU KVALITET – moto je Glossa centra.