fbpx

Od 8.8.2016. počinje predupisni rok u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla! Svi zainteresovani će od navedenog perioda pa do 20.8.2016. moći upisati kurs njemačkog jezika za odrasle ili djecu i ostvariti popust do 15%.

Od nivoa A1 do nivoa C2 – Uz nas je svaki korak siguran!

Kursevi njemačkog jezika za odrasle

Izaberite svoj odgovarajući termin i intenzitet pohađanja nastave i učenje njemačkog jezika u Glossa-centru može da počne! U mogućnosti ste da birate između kurseva bržeg (četiri ili pet puta sedmično) i sporijeg (dva ili tri puta sedmično) intenziteta. Individualan pristup u nastavi i praćenje napretka svakog polaznika će osigurati vaše dobre rezultate tokom učenja njemačkog jezika. Naša nastava se odvija i izvan učionice. Bogat kulturni i zabavni program omogućavaju učenje kroz zabavu. Naše filmske večeri, edukativna putovanja u zemlje njemačkog govornog područja, ili jezičke radionice su poseban dodatni program u kojem mogu uživati svi naši polaznici.

Kursevi njemačkog jezika za djecu

Naši kursevi za djecu su napredak u učenju njemačkog jezika i zabava u jednom! To će potvrditi mnogobrojni mališani koji u našim centrima uče njemački jezik. Uz prethodnu stručnu procjenu naših profesora i pedagoga svako dijete pohađa onaj kurs koji mu najviše odgovara. Dječije kurseve prati i bogat dodatni program, poput velikih dječijih priredbi, filmskih projekcija, maskembala ili izleta u prirodi. Stručni tim pedagoga i profesora njemačkog jezika neprekidno prati napredak djeteta i njegov razvoj kroz našu nastavu njemačkog jezika i sve dodatne aktivnosti.

Online-kurs njemačkog jezika

Ukoliko niste u mogućnosti da pohađate kurs u našim prostorijama, naučite njemački jezik od kuće, iz kancelarije ili na bilo kojem drugom mjestu gdje imate pristup računaru i internetu! Uz Glossa Online je kurs njemačkog jezika dostupan onda kada vi to želite. Kurs podrazumijeva upotrebu jedne od najsavremenijih platformi i virtuelne učionice za nastavu na daljinu. Kurs vodi tutor – profesor njemačkog jezika, koji prati napredak polaznika, te svakom polazniku stoji na raspolaganju kroz cijeli kurs.

Kurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike

Riječ je o posebnom obliku kursa koji podrazumijeva ne samo usvajanje opšteg znanja iz njemačkog jezika, nego i stručne medicinske terminologije na njemačkom. Kurs obuhvata poseban program usmjeren na komunikaciju između zdravstvenih radnika i pacijenata, ali i samih zaposlenih unutar zdravstvene ustanove međusobno.

Kurs njemačkog jezika za pravna lica – korporativni kurs

Ovakav kurs je usmjeren ka individualnim potrebama preduzeća. Plan i program se razvija, odnosno prilagođava potrebama kolektiva preduzeća čiji zaposleni pohađaju kurs. Primjer ovakvog kursa je “Kurs za zaposlene u call-centrima”, “Kurs za ugostitelje”, “Kurs za zaposlene u bankarskom sektoru”, “Njemački za programere” i sl. Trajanje kursa i ciljevi učenja se definišu zajednički – na sastanku predstavnika preduzeća i stručnog tima Glossa-centra.

Međunarodno priznati certifikat

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i Hercegovine sprovodi Goethe-ispite u Tuzli. Svi zainteresovani na taj način u Glossa-centru mogu doći do međunarodno priznatog certifikata. U svim Glossa-centrima je moguća i intenzivna priprema za polaganje Goethe-ispita. Naša centrala je akreditovana od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine.

Besplatan kulturni i zabavni program

Glossa – centar za njemački jezik organizuje kulturni i zabavni program namijenjen svim građanima. Posjetite naše filmske ili književne večeri, druženja sa izvornim govornicima njemačkog jezika, zabave posvećene Oktoberfestu, “Večeri njemačke kulture” i još mnogo drugih sadržaja. Ulaz na naše kulturne i zabavne manifestacije je uvijek slobodan.

Osigurajte svoje mjesto u grupi! Prijavite se na kurs!

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla

Džafer Mahala 1 – Skver (II sprat iznad Azela), 75 000 Tuzla

tel.: 061 571 561

e-mail: tuzla@glossa.ba