fbpx

Iskoristite pametno svoje vrijeme! Učite sa najnaprednijim sistemom nastave na daljinu!

Sad je pravo vrijeme da izaberete jedan Glossa Online program za učenje njemačkog jezika. Nemojte da potrošite uzalud ovo vrijeme koje imate na raspolaganju – uradite nešto korisno za sebe i svoj lični razvoj!

Bez obzira za koji oblik Glossa Online kursa njemačkog jezika se odlučili, naši nastavnici su na drugoj strani da Vas profesionalno podrže na svakom koraku i da Vam omoguće uspješno učenje njemačkog jezika na daljinu.

U prilici ste da birate između dva oblika učenja (Virtuelna učionica ili Virtuelna učionica PLUS), jednako uspješna, jednako kvalitetna. Vi odlučujete, u zavisnosti od vremena koje imate na raspolaganju i Vaših navika učenja.

1. PROGRAM: VIRTUELNA UČIONICA

Polaznici uče njemački jezik 2x, 3x ili 4x sedmicno po 90 minuta (dva časa) tako što pohađaju nastavu uživo. U ponudi je i intenzivni kurs – 4 časa svaki dan. Termini za nastavu uživo u VIRTUELNOJ UČIONICI su fiksni i prema dogovoru sa nastavnikom. Nastavnici kreiraju nastavu u virtuelnoj učionici strateški kao i u fizičkoj učionici prema planu i programu. Uživo obrađujete zadatke i vejžbe, treniraju se sve vještine: čitanje, slušanje, govor i pisanje sa polaznicima uživo – imate realan (virtuelni) kontakt sa nastavnikom. Učite sa različitim nastavnim materijalima, prezentacijama, uz pomoć pametne table po kojoj mogu svi prisutni da pišu ili sa nje da čitaju i gledaju nastavne materijale. Nastava se sprovodi i sa knjigama koje inače koristite u učionici. OSJETITE NAŠE UČIONICE U VAŠOJ KUĆI – UZ KURS VIRTUELNA UČIONICA! Za detaljniji uvid pogledajte ovaj video:

10 godina iskustva u nastavi na daljinu! Naši nastavnici su obučeni da biste Vi uspješno učili od kuće!

 

2. PROGRAM: VIRTUELNA UČIONICA PLUS (jednak uspjeh u učenju uz dodatnu vremensku fleksibilnost)

Program se sastoji iz rada na dvije različite platforme tj. dva međusobno dopunska elementa putem kojih Vam naš nastavnik pruža kvalitetnu podršku u učenju. Imate potpunu slobodu u korišćenju ove virtuelne učionice, ali i slobodu u smislu organizcije vremena! Prvi element predstavlja platformu gdje su koncipirani zadaci i vejžbe po planu i programu koji se ostvaraju na sedmičnom nivou. Zadaci u VIRTUELNOJ UČIONICI PLUS se rade fleksiblino u toku sedmice kada za to imate vremena, uz podršku nastavnika i interakciju sa ostalim polaznicima. Komunikacija se uspostavlja putem posebnih alatki foruma, chata i drugih alata kojima su kreirani zadaci koji prate plan i program i dio su strategije uspješnog učenja stranog jezika. Ovaj koncept možete uporediti sa svojim udžbenikom koji koristite da učite njemački jezik. Međutim, zamislite da u tom udžbeniku možete da komunicirate, da dobijate povratne informacije od nastavnika kada uradite neki zadatak ili da zajedno radite zadatke sa drugima. Drugi element VIRTUELNE UČIONICE PLUS je nastava, komunikacija uživo sa nastavnikom i drugim polaznicima u grupi. Komunikacija (nastava) uživo se odvija sa jasnim konceptom nastave jednom do dva puta sedmično u dogovoru sa nastavnikom. Ovaj program Glossa Online nastave podrazumjeva svakodnevni rad i dodir sa jezikom uz pomoć obije platforme. U ukupnom trajanju kursa VIRTUELNA UČIONICA PLUS imaćete pristup snimljenim časovima koje ste pohađali uživo i sadržajima koje možete pogledati neograničen broj puta sa bilo kojeg uređaja, u bilo kojem trenutku i po potrebi većinu njih preuzeti na Vaše uređaje, tako da su vam trajno dostupni. Na ovaj način smo osigurali da imate dovoljno vremena za sve. Tokođe imate priliku da postavite NEOGRANIČEN broj pitanja Vašem nastavniku koji vas prati u korak i brine se o Vašem uspjehu tokom učenja njemačkog jezika!

Za detaljniji uvid pogledajte ovaj video:

U slučaju izbora bilo kojeg od navedena dva kursa dostupna Vam je i naša besplatna tehnička podrška na daljinu, ukoliko imate bilo kakav problem sa uređajem sa kojeg učite njemački jezik (laptop, računar, tablet ili pametni telefon).

Ukoliko imate predznanje iz njemačkog jezika, na raspolaganju Vam je i besplatna procjena – takođe nadaljinu!

Kontaktirajte nas već sada, kako biste osiguralni svoje mjesto u našoj virtuelnoj učionici!

Web: www.glossaonline.com

Viber & WhatsApp: +387 65 023 067

Instagram: www.instagram.com/glossa_online

Facebook: www.facebook.com/glossaonline