fbpx

“U zdravom tijelu zdrav duh!” Sportsko-zabavni dan za djecu u organizaciji Glossa – centra za njemački jezik Tuzla! Draga djeco, pozivamo vas da se zajedno družimo u subotu, 1. juna sa početkom u 11.00 h.  

Povodom završetka školske godine u školama i u našem centru želimo da ovim događajem ukažemo na važnost fizičke aktivnosti još od najranijeg životnog doba. Sport je izuzetno važan za ljudski organizam, kako za odrasle zbog održavanja zdravlja tako još više za djecu zbog razvoja na svojim razinama. Aktivno sudjelovanje u nekom sportu imat će pozitivan utjecaj na dijete i u njegovom mentalnom i fizičkom razvoju.

Treniramo i duh i tijelo!

Glossa-centar Tuzla će se pobrinuti za osvježenje i bonbone za naše mališane.

Okupljanje svih zainteresovanih je u subotu, 1. juna u 10.30 h u prostorijama Glossa-centra u ulici Džafer Mahala 1 – Skver na II spratu iznad Azela. Ukoliko bude pogodno i vedro, odatle svi laganom šetnjom zajedno krećemo na Banju. Ukoliko bude prohladno ili čak kišovito, umjesto na stadion, ostajemo u prostorijama Glossa-centra i družimo se uz razne igre koje su pripremili naši nastavnici. Događaj počinje u 11.00 h. Nakon događaja se svi zajedno vraćamo u prostorije Glossa-centra Tuzla. Zabava i bogat program neće izostati. Svi smo se pobrinuli za to!

Očekuju vas razne sportske i zabavne igre koje su za vas pripremili naši nastavnici! Spajamo njemački jezik i sport!

Šta je potrebno? Patike, trenerka, majica, peškir i dobra volja!

Pozivamo svu zainteresovanu djecu od 4 godine do 13 godina da nam se pridruže! Učešće je potpuno besplatno!

Broj mjesta je ograničen! Prijava na učešće je obavezna!

Prijave su moguće na telefon 061 571 561, na mail tuzla@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 – Skver (II sprat iznad Azela) svakim radnim danom od 15.00 h do 22.00 h.

SPORTSKO-ZABAVNI DAN ZA DJECU! DOBRO NAM DOŠLI!