fbpx

Glossa – centru za njemački jezik Doboj se trenutno formiraju ubrzani kurs A 1/1. U pitanju je oblik nastave kod koje polaznici pohađaju kurs njemačkog jezika pet puta sedmično od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu od 09:00h do 12:30 h (pauza 30 minuta). Kurs bi se u ovom slučaju završio za samo 11 radnih dana! Odmah nakon toga možete da nastavite na kurs A 1.2. 

Ljeto je godišnje doba koje pruža mnogo zabave, avantura i druženja, ali je sigurno i prilika za mlade da spoje ugodno sa korisnim. Budući da se ubrzani kurs odvija u jutarnjim terminima, ostatak dana možete da iskoristite uživajući u ljetu, kupanju druženju sa prijatelima i sl.

Uz intenzivne ljetne kurseve njemačkog jezika ćete se detaljno i blagovremeno pripremiti za ispit ili naučiti njemački jezik do te mjere da sa početkom septembra mjeseca možete pohađati kurs na jednoj ljestvici više nego prvobitno planirano.

Naučite njemački jezik na željenom nivou uz naš tim i adekvatno se pripremite za polaganje Goethe-ispita! Naša nastava je koncipirana prema uvježbavanju sve četiri vještine: govor, pisanja, razumijevanje odslušanog i razumijevanje pročitanog koji se testiraju i na Goethe-ispitima!

U okviru ove vrste kursa polaznici uče intenzivnijim tempom; nastava je dinamična, efikasna i interesantna. Polaznici ovog kursa su svaki dan izloženi njemačkom jeziku što se značajno odražava na brzinu usvajanja gradiva i primjenjivog znanja njemačkog jezika. Ukoliko želite da brzo savladate osnove njemačkog jezika, ovaj kurs vam pruža jedinstvenu priliku da naučite jedan od najuticajnijih stranih jezika današnjice i da pri tome steknete nova poznanstva i prijateljstva.

Još jedan razlog zašto se ova specijalna ponuda razlikuje od ostalih jeste što kurs drže naša tri profesora. Jednom će fokus biti na uvježbavanju govora sa polaznicima, drugom na uvježbavanju pisanja i trećem na uvježbavanju razumijevanja odslušanog/pročitanog, i to pomoću mnoštva dodatnog materijala! Na ta način su sve potrebe zadovoljene i Vi ste naučili njemački jezik.

Ovaj kurs se održava po posebnom planu i programu uz poesebne udžbenike.

Kurs se sastoji od 44 školska časa! Regularna cijena je 220,00 KM. No, mi Vam nudimo specijalni popust d 10% (bez mogućnosti uvezivanja popusta)! Dakle, kurs košta samo 200,00 KM!!!

Predviđeni start: ponedjeljak, 17.06.2019. u 9.00 h. Grupa može imati maksimalno 12 polaznika.

Učinite svoje prve korake na njemačkom jeziku uz nas! Naši eksperti Vas jedva čekaju da s Vama podijele iskustva i da uvježbavaju potrebne vještine!

Prijavu možete izvršiti na broj telefona 065 930 053, na mail doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno)svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h.