fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka organizuje takmičenje iz njemačkog jezika za svu zainteresovanu djecu i omladinu na nivoima jezičkog znanja A1, A2, B1 i B2.

Takmičenje će se održati u subotu 01.6.2019. godine od 15:00 časova u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik u ulici Vidovdanska 39.

Osim polaznika dječijih i omladinskih kurseva na takmičenju mogu učestvovati i svi zainteresovani školarci uzrasta od 12-18 godina.

Za eksterne kandidate organizujemo besplatno ulazno testiranje 28. i 30.5. 2019. godine do 09:00 do 19:00 časova kako bismo utvrdili njihov nivo znanja njemačkog jezika.

Takmičenje će se sastojati iz dva dijela, čiji je fokus na testiranju produktivnih vještina komunikacije i to pismenih i usmenih u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za strane jezike.

Svi kandidati, koji žele učestvovati na takmičenju mogu se prijaviti od 23. do 30.5.2018. godine, lično na infopultu u Glossi ili online na:

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na takmičenju i osvoje vrijedne nagrade:

  • PRVO MJESTO – zlatna medalja i diploma sa besplatnim kursom njemačkog jezika ili 20 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu
  • DRUGO MJESTO – srebrna medalja i diploma sa 50% popusta na kurs njemačkog jezika ili 15 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu
  • TREĆE MJESTO – bronzana medalja i 30 % popusta na kurs njemačkog jezika ili 10 % popusta na ljetnu školu “Glossa Sommer” u Beču ili Gracu
  • Svi učesnici će dobiti potvrdu o učestvovanju, a prva 3 mjesta će dobiti diplomu

Prijave se su moguće na info-pultu u prostorijama Glossa- centra za njemački jezik u Vidovdanskoj 39 ili putem digitalnog formulara koji možete preuzeti u produžetku i poslati na adresu neven.djuric@glossa.ba.

PREUZMITE FORMULAR ZA PRIJAVU NA TAKMIČENJE OVDJE.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mejl neven.djuric@glossa.ba  ili direktno u prostorijama Glossa- centra za njemački jezik.

Radujemo se Vašem učešću!

Vaš Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka