fbpx

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili putem televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Doboj.

Glossa – centar za njemački jezik Doboj od 26.08. do 30.08.2019. organizuje sedmicu procjene znanja iz njemačkog jezika za odrasle i djecu!

Procjene znanja iz njemačkog jezika i dodatno savjetovanje vrše naši predavači koji su ujedno i certifikovani Goethe-ispitivači od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine!

Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam savjete za dalje učenje i usavršavanje njemačkog jezika kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Regularna cijena procjene znanja iz njemačkog jezika za odrasle je 50,00 KM, a za djecu 45,00 KM. U sedmici od 26.08.-30.08. omogućavamo popust od 50% tako da procjenu plaćate u toj sedmici samo 25,00 KM, odnosno djeca 22,50 KM! Uz to dobijate po želji potvrdu o nivou znanja iz njemačkog jezika takođe po cijeni sa popustom, tj. po cijeni od samo 10,00 KM (regularna cijena je 20,00 KM)!

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za testiranje. Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Doboj svakim radnim danom od 16:00 – 22:00 h u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno), te putem telefona na broj 065 930 053 ili mejlom na adresu doboj@glossa.ba.

Sedmica procjene znanja iz njemačkog jezika! Dobro nam došli!