fbpx

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizora i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Gradiška.

Glossa – centar za njemački jezik Gradiška u sedmici od 26.08. do 30.08.2019. organizuje besplatna ulazna testiranja i procjene znanja za odrasle i djecu. Naši iskusni predavči će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

U Glossa – centru za njemački jezik Gradiška je trenutno u toku upisni rok, tako da dolaskom na testiranje imate priliku da osigurate svoje mjesto u grupi. Testiranje će se održavati u našim prostorijama.

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za testiranje. Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj pozivom na broj +38765695355, lično u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Gradiška svakim radnim danom od 17:00 – 21:00 h,  u ulici Mitropolita Nikolajeviča 16/1 (preko puta Sberbank) , te putem mejla gradiska@glossa.ba