fbpx

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizora i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Brčko.

Glossa – centar za njemački jezik Brčko u sedmici od 05.08. do 12.08.2019. organizuje od 17:00 do 18:00 časova besplatna ulazna testiranja i procjene znanja za odrasle i djecu. Naši iskusni predavči će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

U Glossa – centru za njemački jezik Brčko je trenutno u toku upisni rok, tako da dolaskom na testiranje imate priliku da osigurate svoje mjesto u grupi. Testiranje će se održavati u našim prostorijama u ulici Bulevar mira 4.

Dodatne informacije za ovaj događaj možete potražiti u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Brčko u ulici Bulevar mira 4, te putem telefona na broj 066 305 888 ili mejlom na adresu brcko@glossa.ba.