Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili putem televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka.

Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka u sedmici od 16.04. do 20.04.2018. organizuje besplatnu procjenu znanja za odrasle i djecu! Naši iskusni predavači i sertfikovani ispitivači za ispite Goethe-Instituta će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva učenja njemačkog jezika.

Testiranja će se obavljati svaki radni dan 09:00 h – 18:00 h. 

Testiranja će se vršiti u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Banja Luka u ulici Vidovdanska 39. Dodatne informacije za ovaj događaj možete dobiti u prostorijama Gloss-centra svakim radnim danom od 09:00 – 22:00 h, te putem telefona na broj 051/961-361 ili mejlom na adresu banjaluka@glossa.ba.