fbpx

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili putem televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Prijedor.

Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka u sedmici od 23.09. do 27.09.2018. organizuje besplatnu procjenu znanja za odrasle i djecu! Naši iskusni predavači i sertfikovani ispitivači za ispite Goethe-Instituta će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva učenja njemačkog jezika.

Sedmica besplatne procjene znanja iz njemačkog jezika je od ponedjeljka, 23.09. do petka, 27.09. od 16.00 h do 22.00 h uz obaveznu prethodnu prijavu i zakazivanje termina.

Testiranja će se vršiti u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Prijedor u ulici Vožda Karađorđa 14/1. Dodatne informacije za ovaj događaj možete dobiti putem telefona na broj 065 679 952, na mail prijedor@glossa.ba ili u našim prostorijama u ulici Vožda Karađorđa 14/1 svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h.