Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Derventa.

Glossa – centar za njemački jezik Derventa u sedmici od 23.04. do 27.04.2018. organizuje besplatnu procjenu znanja za odrasle i djecu! Takođe, svi zainteresovani koji se testiraju u toj sedmici po želji mogu dobiti potvrdu o nivou znanja po promotivnoj cijeni! Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za testiranje. Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Derventa svakim radnim danom od 17:00 – 22:00 h u ulici Cara Lazara 45 (u zgradi Derventskog lista), te putem telefona na broj 066 848 261 ili mejlom na adresu derventa@glossa.ba.

Deutsch ist super! Dobro nam došli!