Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Bihać.

Glossa – centar za njemački jezik Bihać u sedmici od 11.03. do 16.03.2019. organizuje besplatnu procjenu znanja za odrasle i djecu! Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika, koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima, kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za testiranje. Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Bihać svakim radnim danom od 16:30 – 22:00 h, subotom od 09:00 – 14:00 h, u ulici Harmanski sokak bb (do OŠ Harmani 1), te putem telefona na broj 062 079 929 ili mejlom na adresu bihac@glossa.ba.

Deutsch ist super! Dobro nam došli!