fbpx

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Gradiška.

Glossa – centar za njemački jezik Gradiška u okviru jesenjih upisnih rokova od 19.11. do 23.11.2018. organizuje besplatnu procjenu znanja iz njemačkog jezika! Naši iskusni predavači koji su ujedno i sertifikovani ispitivači na Goethe-ispitima će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Svi koji posjete naš Centar u sedmici besplatne procjene znanja imaće i mogućnost konsultacije sa profesorima Glossa-centra koji su i ujedno sertifikovani Goethe-ispitivači!

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za procjenu znanja iz njemačkog jezika.

REZERVIŠITE SVOJ TERMIN:

Glossa – centar za njemački jezik GRADIŠKA

Mitropolita Georgija Nikolajeviča 16/1

tel: 065/695-355

e-mail: gradiska@glossa.ba

Dobro nam došli! 

SEDMICA BESPLATNE PROCJENE ZNANJA IZ NJEMAČKOG JEZIKA!