fbpx

Da li ste se zapitali koje kurseve njemačkog jezika možete pohađati u Glossa – centru za njemački jezik Brod? Interesuje li vas na koji način se možete pripremiti za polaganje Goethe-ispita u Brodu?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezana za učenje njemačkog jezika možete dobiti ako posjetite Informativno veče u Glossa-centru Brod, u ponedjeljak, 29.10.2018. sa početkom u 16:30h. Događaj će se održati u prostorijama Glossa-centra Brod, ulica Kralja Petra I Oslobodioca 7 (zgrada Srednjoškolskog centra Nikola Tesla Brod). Predavači i informativno osoblje Glossa – centra za njemački jezik će detaljno odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za učenje njemačkog jezika i mogućnostima pripreme za polaganje Goethe-ispita u Brodu. Ovaj događaj je naravno i prilika za upoznavanje sa programom kurseva njemačkog jezika za djecu, koje Glossa-centar Brod takođe organizuje.

Pored uvida u opšte informacije o uslugama Glossa-centra, posjetioci će moći izvršiti i direktan upis na kurseve njemačkog jezika koji tokom naredne sedmice počinju sa nastavom. Pregled aktuelnih kurseva možete pronaći u članku Glossa-centar od sada i u Bodu – Upis na kurseve njemačkog u toku!

 

ŠTA? – Informativno veče u Glossa-centru Brod. Saznajte sve o kursevima, ispitima, predavačima…

GDJE? – Glossa – centar za njemački jezik Brod, Kralja Petra I Oslobodioca 7 (zgrada Srednjoškolskog centra Nikola Tesla Brod).

KADA? – Ponedjeljak, 29.10.2018. sa početkom u 16:30h.

 

 

Ova vijest vas možda takođe zanima:

Da li ste znali da je centrala Glossa – centra za njemački jezik akreditovana i reakreditovana od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine? Saznajte više u snimku intervjua sa direktorom Goethe-Instituta Klausom Krischokom i direktoricom Glossa-centra Adrianom Švrakom u produžetku.