fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Derventa će po četvrti put učestvovati na derventskom Sajmu privrede i turizma koji se ove godine održava od 21.-23. avgusta a u organiziaciji JU Sportsko-kulturnog centra i Turističke organizacije Derventa.

Brojni posjetioci Sajma će imati priliku da se informišu o ponudama Glossa – centra za njemački jezik Derventa, a za njih je takođe bio osiguran i sajamski popust u visini pd 10% za sve kurseve, na koje se još uvijek mogu upisati.

Posjetioci sajma će se takođe upoznati sa ostalim aktivnostima, kao što su Glossa Online, Glossa Sommer, Glossa Translate i ostalo, koje  Sajam privrede i turizma u Derventi2Glossa-centar organizuje te i sa raznim kulturnim i zabavnim manifestacijama.

Posjetioci Sajma će od 10:00 časova pa sve do 21:30 časova imati priliku da posjete štand Glossa – centra za njemački jezik Derventa i preuzmu info-materijale i kupone sa sajamskim popustom.

ŠTA? – Sajam privrede i turizma

KADA? – 21.-23. avgusta 2018.

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti putem telefona na 066 848 261, na mail derventa@glossa.ba ili lično u našim prostorijama svakim radnim danom od 17.00 h do 22.00 h u ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”).

Dobro nam došli: Sajam privrede i turizma!