Kako bi polaznicima omogućili maksimalnu fleksibilnost pri pohađanju kurseva njemačkog jezika, Glossa – centar za njemački jezik i ove godine organizuje upisni rok u aprilu. Iskoristite proljeće za učenje njemačkog jezika u Glossa-centru, jer uz nas je svaki korak siguran.

Pored drugih pogodnosti koje možete ostvariti u aprilu (popusti različite vrste) u ovom mjesecu ćete imati priliku da zavirite u naše učionice u okviru probne sedmice.

Probna sedmica

Sa početkom novih A 1/1 kurseva u Glossa – centru za njemački jezik Banja Luka svim zainteresovanim građanima nudimo priliku da jednu sedmicu potpuno besplatno pohađaju kurs njemačkog jezika u našem Centru. Ukoliko vam se svidi nastava i atmosfera u grupi, možete ostati i uz pogodnosti upisati kurs njemačkog jezika. Zbog ograničenog broja mjesta u učionicama potrebna je prethodna prijava. Broj mjesta je ograničen i prijave su uslovljene aktuelnim terminima nastave.

Iskoristite aprilski upisni rok i osigurajte svoje mjesto na kursu njemačkog jezika

Glossa Sommer - Intenzivni ljetni kursevi njemačkog jezika za sve uzraste.Kursevi njemačkog jezika za odrasle

Odaberite odgovarajući termin i intenzitet pohađanja nastave i započnite kurs njemačkog jezika u Glossa-centru. Možete birati  između kurseva sporijeg (dva ili tri puta sedmično) i bržeg (četiri ili pet puta sedmično) intenziteta. Individualan pristup u nastavi i praćenje napretka svakog polaznika će osigurati dobre rezultate tokom vašeg učenja njemačkog jezika. Nastava u Glossa-centru nije samo vezana za učionice. Bogat zabavni i kulturni program, naša edukativna putovanja u zemlje njemačkog govornog područja, filmske večeri ili jezičke radionice omogućavaju učenje kroz zabavu uz poseban dodatni program u kojem mogu uživati svi naši polaznici. Kursevi njemačkog jezika za odrasle su prvenstveno namijenjeni osobama od 16 i više godina.

Kursevi njemačkog jezika za djecu

Učenje njemačkog jezika i zabava u jednom! Naši dječiji kursevi su mnogobrojnim mališanima osigurali uspješan napredak u savladavanju njemačkog jezika. Svako dijete pohađa onaj kurs koji mu najviše odgovara po stručnoj procjeni naših pedagoga i profesora. Dječije kurseve prati i bogat dodatni program, u vidu filmskih projekcija, velikih dječijih priredbi, karnevala ili izleta u prirodi. Stručni tim pedagoga i profesora njemačkog jezika neprekidno prati napredak Vašeg djeteta i njegov razvoj kroz našu nastavu njemačkog jezika i sve dodatne aktivnosti. Pored standardnih kurseva za djecu, nudimo i naše kurseve:

keyboard glossaOnline-kurs njemačkog jezika

Od kuće, iz kancelarije ili na bilo kojem drugom mjestu; učite njemački jezik gdje imate pristup internetu i računaru! Kurs njemačkog jezika dostupan onda kada je vama to potrebno – Glossa Online. Kurs koristi jednu od najsavremenijih platformi i virtuelne učionice za nastavu  njemačkog jezika na daljinu. Kurs vode tutori – profesori njemačkog jezika – koji prate napredak polaznika, te svakom polazniku stoje na raspolaganju tokom cijelog kursa.

Glossa-ekg-grafikaKurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike

Riječ je o posebnom obliku kursa koji podrazumijeva usvajanje opšteg znanja iz njemačkog jezika, kao i stručne medicinske terminologije na njemačkom jeziku. Kurs obuhvata specijalizovan program usmjeren na komunikaciju između zdravstvenih radnika i pacijenata, ali i samih zaposlenih unutar zdravstvene ustanove međusobno.

Design: Designed by Freepik

Radionice njemačkog jezika za zdravstvene radnike

Riječ je o posebnim radionicama njemačkog jezika koje su prilagođene zdravstvenim radnicima, a koje će zajedno voditi profesor njemačkog jezika i zdravstveni radnik sa radnim iskustvom na njemačkom govornom području, koji poznaje njemački jezik i stručnu medicinsku terminologiju.

Vikend-nastava-nova-slikaVikend kursevi njemačkog jezika

Ukoliko niste u mogućnosti da posjećujete naše kurseve njemačkog jezika tokom radnih dana u sedmici, nudimo Vam rješenje u obliku vikend-nastave. Riječ je o intenzivnom kursu njemačkog jezika, koji je organizovan vikendom. Ukupan fond časova je isti kao i kod naših redovnih kurseva.

Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka

Vidovdanska 39

tel.: 051 961 361

e-mail: banjaluka@glossa.ba