fbpx

Od sada i u Bijeljini! Pripremna nastava za polaganje Goethe-ispita i besplatne konsultacije sa sertifikovanim ispitivačima Goethe-Instituta!

Ukoliko planirate da dobijete međunarodno priznatu potvrdu o znanju njemačkog jezika, sigurno nećete zaobići sertifikat Goethe-Instituta. Ovaj sertifikat ne samo da trenutno kao jedino važeći ima prednost u Ambasadi Savezne Republike Njemačke, nego i inače posjeduje veoma visoku reputaciju i u drugim institucijama.

Kako biste se uspješno pripremili za polaganje Goethe-ispita, svaka informacija od strane stručnih lica vam mogu biti od velike koristi. Posebno ukoliko te informacije dolaze od osoba koje sprovode ispite – sertifikovanih ispitivača Goethe-Instituta.

Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina vam upravo iz tog razloga svakog mjeseca omogućava potpuno besplatne konsultacije sa sertifikovanim ispitivačima Goethe-Instituta.

Prvi termin kada možete posjetiti Glossa-centar Biljeljina i obaviti besplatne konsultacije sa ispitivačem Goethe-Instituta je srijeda, 8.5.2019. od 16:00 do 20:30 časova. Neophodna je prijava putem bijeljina@glossa.ba ili telefonom na broj +387 65 472 224.

Tim povodom se možete informisati i dobiti izuzetno korisne savjete kako biste uspješno položili ispit Goethe-Instituta. Neka od pitanja na koja ćete dobiti stručan odgovor su:

  • Na koji način i gdje mogu da se pripremim za ispit?
  • Od čega se sastoji ispit i kako izgledaju njegovi dijelovi?
  • Koliko dugo važi moj sertifikat?
  • Gdje i kada mogu da polažem ispit?
  • Koje su prednosti učenja i pripreme u akreditovanom centru?
  • Na šta treba da obratim pažnju na usmenom, ali i na pismenom dijelu ispita?

Ovo su samo neka od pitanja na koje će vam sertifikovani ispitivač Goethe-Instituta dati veoma detaljne odgovore, te će vas skladno tome posavjetovati kako da se pripremite za polaganje Goethe-ispita.

Pripremna nastava za polaganje Goethe-ispita

Pored konsultacija sa ispitivačima, Glossa-centar Bijeljina u srijedu, 8.5.2019. u terminu od 16:00 do 20:30 organizuje i pripremnu natavu za polaganje Goethe-ispita. U pitanju je jedinstven oblik nastave koju vodi sertifikovani ispitivač, s ciljem pripreme kandidata za uspješno polaganje ispita Goethe-Instituta.

Neophodna je prethodna prijava za pripremnu natavu putem bijeljina@glossa.ba ili +387 65 472 224 ili u prostorijama Glossa-centra u Karađorđevoj 45-47.

KADA? – srijeda, 8.5.2019. od 16:00 do 20:30

GDJE? – Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina, Karađorđeva 45-47 (preko puta Cafe Frojd)

Prijava putem bijeljina@glossa.ba ili +387 65 472 224 ili u prostorijama Glossa-centra Bijeljina u Karađorđevoj 45-47 (preko puta Cafe Frojd).