Prezentacija “Glossa Sommer 2018” – Ljetna škole njemačkog jezika u Beču i Gracu – održaće se u četvrtak, 10.05.2018. sa početkom od 18:00 časova u prostorijama Glossa–centra za njemački jezik Prnjavor. 

Na prezentaciji ćete imati priliku da saznate sve detalje o našim ljetnim školama u Austriji, čujete iskustva naših polaznika i nastavnika, te naravno da postavite dodatna pitanja.

Učešće na prezentaciji je besplatno.

 Radujemo se Vašem dolasku!

Veljka Milankovića bb
78430 Prnjavor
Bosna i Hercegovina


 +387 65 531 840


 prnjavor@glossa.ba
 www.glossa.ba/prnjavor 
 facebook.com/glossaprnjavor

Šta je Glossa Sommer?

Riječ je o jedinstvenom obliku nastave ljeti koji obuhvata intenzivni kurs njemačkog jezika i brojne dodatne nastavne i vannastavne aktivnosti u Beču ili Gracu. Pod ovim podrazumijevamo da će svi polaznici koji budu posjetili kurs Glossa Sommer imati priliku ne samo da uče njemački jezik kroz kvalitetnu nastavu, nego i da upoznaju jedan od najinteresantnijih gradova njemačkog govornog područja., tj. Beč ili Grac.

Obilasci muzejaobilasci gradaposjećivanje kulturnih i istorijskih znamenitostiobilasci prestižnih bečkih fakultetazabavni program i još mnogo toga očekuje sve polaznike kursa Glossa Sommer.

Pored ovoga svi polaznici imaju priliku ne samo da se upoznaju sa uslovima studiranja u glavnom gradu Austrije beču ili u Gracu, već i da direktno predaju papire za upis na neki od fakulteta, naravno, ako za to ispunjavju uslove. Takođe, postoji mogućnost direktnog apliciranja za mjesto u domu.

Više informacija o Glossa Sommer 2018. će Vam pružiti naš stručni tim na prezentaciji u četvrtak, 10.04.2018. u 18 časova!