Glossa – centar za njemački jezik Doboj poziva sve zainteresovane da posjete prezentaciju “Predstavljanje Glossa – centra za njemački jezik Doboj u JU Srednjoj medicinskoj školi Doboj” koja će se održati:

u utorak, 29.5. sa početkom u 11.00 h u JU Srednjoj medicinskoj školi Doboj

Na prezentaciji Vas pored savjeta za učenje i usavršavanje njemačkog jezika očekuje predstavljanje usluga Glossa-centra Doboj, kao što su kursevi njemačkog jezika za odrasle i za djecuGoethe-ispiti koji se sprovode u prostorijama Glossa-centra u Banjoj Luci i u Tuzli u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i HercegovineGlossa Sommer (Ljetna škola njemačkog jezika u Beču ili Gracu), Glossa Online (učenje njemačkog jezika na daljinu), Glossa Translate (usluge prevođenja) te raznih drugih usluga i aktivnosti.

Ulaz je besplatan i nije potrebna prijava kako biste posjetili prezentaciju!

Prezentaciju će držati profesori njemačkog jezika iz Glossa-centra koji su ujedno i sertifikovani  Goethe-ispitivači, što će biti dodatna prilika da se informišete o Goethe-ispitima.

Utorak, 29.5. je odlična prilika da našim stručnim, ljubaznim profesorima postavite pitanja o svemu što Vas zanima vezano za njemački jezik, učenje njemačkog jezika, polaganje itd. 

Svi zainteresovani su nam dobro došli, bez obzira da li bili učenici Srednje medicinske škole ili ne.

Svi posjetioci prezentacije će imati priliku da učestvuju na nagradnoj igri. Glossa-centar Doboj je pripremio vrijedne nagrade. Ne propustite!

Šta? – prezentacija “Predstavljanje Glossa – centra za njemački jezik Doboj u JU Srednjoj medicinskoj školi Doboj”

Kada? – u utorak, 29.5. u 11.00 h 

Gdje? – u prostorijama JU Srednje medicinske škole Doboj na adresi Pop Ljubina 31, 74000 Doboj

Za više informacija nas možete kontaktirati mailom na doboj@glossa.ba, putem telefona 065 930 053 ili lično i našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – prvi sprat desno). Radno vrijeme je svaki radni dan od 16.00 h do 22.00 h i subotom od 8.00 h do 12.00 h.

Dobro nam došli!