fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i ove godine u Nardi Pub-u organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene  i zainteresovane građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u ponedjeljak, 21.10.2019. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 20:00 h.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama Nardi Pub-aulica Hadžibakirbega Tuzlića 3, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji.

Očekuje vas mnogo zabavnih sadržaja i zanimljivih igrica, muzika uživo i nagradna igra sa vrijednim nagradama od strane Glossa-centra:

1. nagrada: mala bačva Paulaner piva, 50% popusta na kurs i poklon Glossa-paket
2. nagrada: Paulaner set, 30% popust na kurs na kurs i poklon Glossa-paket
3. nagrada: Paulaner pivo, tradicionalna krigla, 10% popusta na kurs i poklon Glossa-paket

Glossa-centar Tuzla je za svoje polaznike i saradnike, koji budu prisustvovali, obezbijedio perece i grickalice gratis, a za prvih 50 posjetilaca malo točeno pivo gratis. Ovo veče će biti u znaku tradicionalnih pića (pivo) i hrane (bavarske perece), a prije svega prilika za dobro druženje. Budite uz nas jer DEUTSCH IST SUPER!

ŠTA? – Oktoberfest Afterparty

KADA? – u pnedjeljak, 21.10.2019. sa početkom u 19:30 h

GDJE? – Nardi pub Tuzla

Za više informacija nas možete kontaktirati na broj telefona 061 571 561, na mail tuzla@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 – Skver (II sprat iznad Azela) svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h i subotom od 8.00 h do 12.30 h.

Oktoberfest Afterparty

Ulaz je besplatan! Dobro nam došli!