fbpx

Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili putem televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Tuzla.

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla od 21.10. do 25.10.2019. organizuje sedmicu besplatne procjene znanja iz njemačkog jezika za odrasle i djecu!

Procjene znanja iz njemačkog jezika i dodatno savjetovanje vrše naši predavači koji su ujedno i certifikovani Goethe-ispitivači od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine!

Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam savjete za dalje učenje i usavršavanje njemačkog jezika kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Regularna cijena procjene znanja iz njemačkog jezika za odrasle je 50,00 KM, a za djecu 45,00 KM. U sedmici od 21.10.-25.10. omogućavamo potpuno besplatno testiranje!

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za testiranje. Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Tuzla svakim radnim danom od 15:00 – 22:00 h i sbotom od 9.00 h do 14.00 h u ulici Džafer Mahala 1 – Skver (2. sprat iznad Azela), te putem telefona na broj 061 571 561 ili mejlom na adresu tuzla@glossa.ba.

Sedmica besplatne procjene znanja iz njemačkog jezika! Dobro nam došli!