Glossa – centar za njemački jezik Tuzla je proslavio svoj 4. rođendan! Tim povodom su nastavnice iz našeg Centra i omladina iz UG “Korak po korak” Tuzla u četvrtak, 06.09.2018. u popodnevnim satima posjetili najslađe mjesto u gradu: Palančinkaru “Kod Bagija”!

Palačinkara kod Bagija je specijalizovana radnja, konkretno za palačinke i to u njihovom najboljem i najbogatijem odnosno najkaloričnijem i najkvalitetnijem izdanju. U to, a i u njihovom gostoprimstvo smo se mogli i uvjeriti. Jeli smo, pili smo, družili se, šalili, ali i pomalo učili njemački jezik. Mi tako zamišljamo i ostvarujemo posjetu kod Bagija!

UG “Korak po korak” su dugogodišnji prijatelji i saradnici našeg Centra u Tuzli. Iza nas je mnogo zajedničkih projekata kao što su kreativne radionice, priredbe, filmske večeri i sl., a radujemo se i novim zajedničkim događajima koji su planirani za skorije vrijeme.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo omladini iz UG “Korak po korak” Tuzla što su uveličali naš 4. rođendan i proslavili ga s nama na poseban način, a vlasniku palančinkare “Kod Bagija” još jednom na gostoprimstvu i čašćenju! Neka nam je svima u slast svaka naredna godina!

Informacije o uslugama Glossa – centra za njemački jezik Tuzla možete dobiti putem telefona 061 571 561, na mail tuzla@glossa.ba ili lično u ulici Džafer Mahala 1 – Skver na II spratu iznad Azela svakim radnim danom od 15.00 h do 22.00 h i subotom od 9.00 h do 14.00 h.