fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina i škola sporta Uni-Sport su potpisali ugovor o saradnji. Pored kulturnog programa i regularnih sadržaja koji se nude u Glossa – centru za njemački jezik Bijeljina, polaznici ovom saradnjom stiču određene pogodnosti na usluge. Glossa – centar za njemački jezik Bijeljina se raduje brojnim zajedničkim aktivnostima, zajedničkim projektima i edukacijskim pohodima u narednom periodu.

U sklopu saradnje Glossa-centra i škole sporta Uni-Sport sva djeca koja upišu kurseve u Glossa-centru imaju dva mjeseca besplatne članarine u školici sporta Uni-Sport Bijeljina u vrijednosti od 80KM. Takođe djeca koja pohađaju nastavu u Glossa-centru mogu vaučer pokloniti bratu ili sestri, a upis važi za djecu predškolskog uzrasta od 3-7 godina. Sva djeca koja pohađaju kurseve i upišu kurseve njemačkog jezika u mogu preuzeti vaučere za školu sporta Uni-Sport i dobiti više informacija vezano za ovu našu saradnju sa Uni-Sportom.

Za dodatne informacije o uslugama i kulturnim događajima Glossa – centra za njemački jezik Bijeljina  se možete obratiti putem maila bijelina@glossa.ba, putem telefona +387 65 472 224 ili sistemom za razmjenu poruka na zvaničnoj Facebook-stranici Glossa-centra Bijelina.

unisport_glossa