fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i Agencija Herz Tuzla potpisali su u srijedu, 11.09.2019. sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla vrši jezičku obuku kandidata Agencije Herz, i to na kursevima za odrasle u učionici, kao i na online kursevima za kandidate koji nisu iz Tuzle i okoline. Takođe, kandidati imaju mogućnost da se dodatno pripreme što je bolje moguće za ispit pomoću pripremne nastave koju drže certifikovani nastavnici Glossa-centra.
Cilj je međusobna saradnja u oblastima svojih djelatnosti, kako bi putem saradnje postigli što bolje rezultate u privređivanju i postavili osnov budućih saradnji kako u poslovnim poduhvatima tako i u planiranju, organizovanju i vođenju nekih budućih poslovnih projekata, događaja i slično.
Između ostalog, kandidati mogu da besplatno prisustvuju svim edukativnim, zabavnim i kulturnim događajima koje organizuje Glossa-centar za njeački jezik Tuzla.
Ostali manji i veći projekti su takođe mogući po dogovoru.
Upoznajte naše partnere:
“HERZ” d.o.o. Tuzla, Agencija za posredovanje u zapošljavanju u SR Njemačka je osnovana u oktobru 2014. godine. Dobila je dozvolu za rad od Ministarstva za rad i socijalnu politiku Federacije Bosne i Hercegovine, te radi prema Uredbi o privatnim agencijama za posredovanje u upošljavanju, koju je donijela Vlada Federacije Bosne i Hercegovine. Agencija stupa u kontakt sa agencijom za zapošljavanje i poslodavcima širom SR Njemačke, po potrebama poslodavca, raspisuje oglas sa određenim brojem medicinskog osoblja, ugovara osnovne uslove ugovora o radu i u konačnici realizira direktan kontakt poslodavca sa kandidatima. U slučaju potrebe klijenata – poslodavaca u SR Njemačka, za zapošljavanje osoblja drugog zanimanja ili stručne spreme, izuzev medicinskog osoblja, Agencija također posreduje.
Agencija Herz Tuzla:
Adresa: ul. Dragodol br. 14, 75 000 Tuzla, BiH
E-Mail: kontakt@agencijaherz.ba
Telefon: Mob: + 387 (61) 781 991; Tel./Fax.: + 387 (35) 289 726

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla

Džafer Mahala 1 – Skver

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
+387 61 571 561
tuzla@glossa.ba
www.glossa.ba/tuzla
facebook.com/glossatuzla
Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 15:00 do 22:00 sata; subota od 9:00 do 14:00 sati.