Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i ove godine u Nardi Pub-u organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene  i zainteresovane građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u srijedu, 10.10.2018. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 19:30 h.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama Nardi Pub-aulica Hadžibakirbega Tuzlića 3, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji.

Očekuje vas mnogo zabavnih sadržaja i zanimljivih igrica, muzika uživo i nagradna igra sa vrijednim nagradama od strane Glossa-centra:

1. nagrada: 20% popust na kurs njemačkog jezika u Glossa-centru
2. nagrada: 10% popust na kurs njemačkog jezika u Glossa-centru
3. nagrada: dvodijelni set Paulaner piva

Sve prisutne očekuje poklon iznenađenja, a Glossa-centar Tuzla je za sve polaznike, koji budu prisutstvovali, obezbijedio 1 točeno pivo gratis. Ovo veče će biti u znaku tradicionalnih pića (pivo) i hrane (bavarske perece, kobasice i sl.), a prije svega prilika za dobro druženje. Budite uz nas jer DEUTSCH IST SUPER!

ŠTA? – Oktoberfest Afterparty

KADA? – u srijedu, 10.10.2018. sa početkom u 19:30 h

GDJE? – Nardi pub Tuzla

Za više informacija nas možete kontaktirati na broj telefona 061 571 561, na mail tuzla@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 – Skver (II sprat iznad Azela) svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h i subotom od 8.00 h do 12.30 h.

Oktoberfest Afterparty

Ulaz je besplatan! Dobro nam došli!