Glossa – centar za njemački jezik Doboj ove godine u Pubu Fort Doboj organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene  i zainteresovane građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Doboj u ponedjeljak, 29.10.2018. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 21.00 h.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama Puba Fortulica Jug Bogdana, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji.

Očekuje vas mnogo zabavnih sadržaja i zanimljivih igrica, muzika uživo i nagradna igra sa vrijednim nagradama od strane Glossa-centra:

1. nagrada: mala bačva Paulaner piva i 10% popusta na kurs
2. nagrada: Paulaner set i 10% popust na kurs na kurs
3. nagrada: Paulaner pivo i tradicionalna krigla

Glossa-centar Tuzla je za svoje polaznike i saradnike, koji budu prisustvovali, obezbijedio 1 točeno pivo, perece i grickalice gratis. Ovo veče će biti u znaku tradicionalnih pića (pivo) i hrane (bavarske perece), a prije svega prilika za dobro druženje. Budite uz nas jer DEUTSCH IST SUPER!

Ulaz je besplatan!

ŠTA? – Oktoberfest Afterparty

KADA? – u ponedjeljak, 29.10.2018. sa početkom u 21.00 h

GDJE? – Pub Fort Doboj

Za više informacija nas možete kontaktirati na broj telefona 065 930 053, na mail doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno) svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h i subotom od 8.00 h do 12.30 h.

Oktoberfest Afterparty

DOBRO NAM DOŠLI!