fbpx

Glossa – centar za njemački jezik Doboj ove godine u caffe baru Hemingway Doboj organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene  i zainteresovane građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Doboj u četvrtak, 24.10.2019. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 19.30 h.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama caffe bara Hemingway u Doboju u ulici Vojvode Mišića 54, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji.

Očekuje vas mnogo zabavnih sadržaja i zanimljivih igrica, muzika uživo i nagradna igra sa vrijednim nagradama od strane Glossa-centra:

1. nagrada: mala bačva Paulaner piva i 20% popusta na kurs
2. nagrada: Paulaner set i 10% popust na kurs na kurs
3. nagrada: Paulaner pivo, tradicionalna krigla i 5% popusta na kurs

Glossa-centar Doboj je za svoje polaznike i saradnike, koji budu prisustvovali, obezbijedio perece i grickalice gratis, a za prvih 50 posjetilaca piće gratis (malo pivo ili sok). Ovo veče će biti u znaku tradicionalnih pića (pivo) i hrane (bavarske perece), a prije svega prilika za dobro druženje. Budite uz nas jer DEUTSCH IST SUPER!

Ulaz je besplatan!

ŠTA? – Oktoberfest Afterparty

KADA? – u četvrtak, 24.10.2019. sa početkom u 19.30 h

GDJE? – caffe bar Hemingway Doboj

Za više informacija nas možete kontaktirati na broj telefona 065 930 053, na mail doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno) svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h i subotom od 8.00 h do 12.30 h.

Oktoberfest Afterparty

DOBRO NAM DOŠLI!