Glossa – centar za njemački jezik Brčko ove godine u Caffe Baru “Centro” organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene  i zainteresovane građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Brčko u petak, 12.10.2018. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 19:00 h.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama caffe bara “Centro”, na adresi Trg Mladih 1/B, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji.

Očekuje vas mnogo zabavnih sadržaja i zanimljivih igrica, muzika uživo i nagradna igra sa vrijednim nagradama od strane Glossa-centra.

Sve prisutne očekuje poklon iznenađenja, a Glossa-centar je za sve polaznike, koji budu prisutstvovali, obezbijedio pivo gratis. Ovo veče će biti u znaku tradicionalnih pića (pivo) i hrane (bavarske perece i sl.), a prije svega prilika za dobro druženje. Budite uz nas jer DEUTSCH IST SUPER!

ŠTA? – Oktoberfest Afterparty

KADA? – u petak, 12.10.2018. sa početkom u 19:00 h

GDJE? – Caffe Bar “Centro” Brčko

Za više informacija nas možete kontaktirati na broj telefona 066 305 888, na mail brcko@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Bulevar mira 4 svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h.

Oktoberfest Afterparty

Ulaz je besplatan! Dobro nam došli!