fbpx

11.3.2020. – Obavještavamo vas da je usljed preventivnih mjera radionica do daljeg odgođena. Naknadni termin projekcije ćemo blagovremeno oglasiti na stranici www.glossa.ba/tuzla i putem društvenih mreža Glossa – centra za njemački jezik Tuzla.

Učenje njemačkog jezika može da ima mnogo različitih oblika. I svakako može da bude zabavno! U Glossa – centru za njemački jezik učenju dodajemo aktivnosti koje će mlade motivisati i zadržati njihovu pažnju. Učenje povremeno spajamo sa onim što djeca i mladi zaista vole.

Upravo iz tog razloga smo organizovali i Playstation radionicu koja će se održati u subotu, 21.3.2020. sa početkom u 14:30 sati u Glossa-centru Tuzla (Džafer Mahala 1 – Skver). Ulaz je naravno potpuno besplatan. Prethodne prijave nisu potrebne.

Ono što djeca i mladi mogu da očekuju od ove radionice je prije svega dobra zabava i druženje, a pored toga će sigurno naučiti i nešto novo iz njemačkog jezika.

Ne propustite priliku da u subotu, 22.3.2020. od 14:30 sati posjetite besplatnu Playstation radionicu u Glossa-centru! Čekamo vas!