Za polaznike koji tokom ljeta žele intenzivno učiti njemački jezik ubrzani ljetni kurs Glossa – centra za njemački jezik Doboj predstavlja idealno rješenje, pružajući visok kvalitet nastave u okviru ubrzanog kursa.

Nemate predznanje iz njemačkog jezika? Želite u što kraćem vremenskom periodu da završite cijeli A 1 nivo? Želite kvalitet, ali i prihvatljivu cijenu? Želite da pohađate kurs ljeti, ali brinu Vas vrućine? Imamo rješenje za Vas: LJETNI UBRZANI KURS NJEMAČKOG JEZIKA ZA ODRASLE po promotivnoj cijeni!

Koncept je sljedeći:

  • Kurs A 1.1 i A 1.2 sadrže po 44 školska časa.
  • Termini su svaki radni dan od 9.00 h do 12.30 h (30 minuta pauze), što je posebno pogodno za ljeto i vrućine koje nas očekuju.
  • Nastava se odvija po posebno pripremljenom planu i programu i udžbenicima koji omogućavaju ubrzani tempo i manji broj časova u odnosu na standardni kurs.
  • Cijeli nivo A 1 završite za 5 sedmica!
  • Uživajte u bogatom sadržaju koji smo pripremili za Vas, što će ne samo kurs nego i ljeto učiniti još zanimljivijim.

Start: mjesec jun! 

Iskoistite ljeto za kupanje, sunčanje, šetnju, ali i za učenje njemačkog jezika!

Broj mjesta je ograničen! Prijavite se na vrijeme i obezbijedite sebi mjesto!

Prijave i dodatne informacije su moguće putem broja telefona 065 930 053, putem maila na doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – prvi sprat desno).

U ljetnoj ponudi kurseva su svakako i kursevi redovnih intenziteta, čiji je pregled dostupan u kategoriji Standardni kursevi na www.glossa.ba.

Ljeto može da počne uz Vas i Glossa – centar za njemački jezik Doboj! Dobro nam došli!