U okviru proljetnog upisnog roka u aprilu  Glossa – centru za njemački jezik Banja Luka svim zainteresovanim građanima nudi priliku da jednu sedmicu potpuno besplatno pohađaju početni kurs njemačkog jezika A1/1 u našem Centru.

Ukoliko Vam se svidi nastava i atmosfera u grupi, možete ostati u grupi i uz pogodnosti upisati kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik, jer uz nas je svaki korak siguran od nivoa A1 do C2.

Učite njemački jezik zajedno sa drugim motivisanim polaznicima u malim grupa uz stručne predavače, koji prate napredak svakog polaznika. Nastava u Glossa-centru prati najsavremenije svijetske trendove i standarde u nastavi. Upoznajte se i sa našim bogatim kulturnim i zabavnim programom, koji našim polaznicima nudi brojne prilike sa se bolje upoznaju sa kulturom njemačkog govornog područja.

Za učešće u probnoj sedmici je potrebna prethodna prijava. Broj mjesta je ograničen i prijave su uslovljene aktuelnim terminima nastave. Informacije i prijave putem telefona na 051/961-361 ili putem mejla na banjaluka@glossa.ba ili nas posjetite lično u našim prostorijama u ulici Vidovdanska 39.