fbpx

Potrebna vam je priprema za polaganje Goethe-ispita?

Niste u prilici da posjetite Glossa – centar za njemački jezik kako biste se pripremili za ispit?

 

Rješenje je u Glossa Online pripremnoj nastavi za Goethe-ispite!

 

Budite spremni za polaganje Goethe-ispita na bilo kojem nivou, a da prilikom toga ne morate dolaziti u učionice Glossa – centra za njemački jezik! Kvalitetna priprema za polaganje Goethe-ispita vam je sada dostupna i od kuće ili na bilo kojem drugom mjestu na kojem imate pristup računaru i internetu.

Glossa-centar pomoću svog jedinstvenog koncepta nastave na daljinu nudi pripremu za polaganje ispita Goethe-Instituta koja uključuje intenzivni trening za sve dijelove ispita: usmeno izražavanje, slušanje, čitanje i pismeno izražavanje. Nastavu vode profesori Glossa – centra za njemački jezik, posebno obučeni za nastavu na daljinu. Učite njemački jezik i pripremite se za ispit uz pomoć računara i interneta!

Pripremaju vas certifikovani ispitivači

Bez obzira da li je u pitanju učionica ili online-učenje, pripremnu nastavu za Goethe-ispite sprovode profesori Glossa-centra koji su certiikovani ispitivači za Goethe-ispite. Na taj način se možete osigurati da će vas u proces polaganja ispita uputiti stručnjaci koji najbolje poznaju procedure sprovođenja ispita i stavke na koje kandidati moraju obratiti pažnju.

Rezultati pripreme kao da ste u učionici Glossa-centra

Online priprema za Goethe-ispit je vođena od strane certifikovanih ispitivača Glossa-centra, posebno obučenih za nastavu na daljinu. Ovo polaznicima osigurava standard kvaliteta u nastavi kakav je zastupljen u učionicama Glossa-centra. Online priprema za Goethe-ispit podrazumijeva interaktivno učenje kakvo je zastupljeno u nastavi u učionici – samo online.

Besplatni nastavni materijali

Online pripremna nastava podrazumijeva i besplatne nastavne materijale. Sve što vam je potrebno za pripremanje za ispit se nalazi na našoj online platformi i u virtuelnim učionicama.

UPIS JE U TOKU!

Prijavite se ili zatražite dodatne informacije putem +38751961361 ili info@glossaonline.com.