Zdravstveni ste radnik i željeli biste se bolje upoznati sa medicinskom terminologijom na njemačkom jeziku? Onda ste u Glossa-centru Gradiška na pravom mjestu.

Glossa – centar za njemački jezik Gradiška organizuje besplatnu radionicu za zdravstvene radnike. Kroz ovu radionicu svi učesnici imaju priliku da se upoznaju ne samo sa opštim njemačkim jezikom, nego i sa stručnom medicinskom terminologijom, osnovama komunikacije sa pacijentom na njemačkom jeziku te profesionalnom komunikacijom sa kolegama na radnom mjestu, takođe na njemačkom jeziku.

Radionica je prije svega namijenjena zdravstvenim radnicima koji su već na nivou znanja njemačkog jezika od A 1/2 pa naviše.

UČEŠĆE NA RADIONICI JE BESPLATNO!

Radionica će se održati u četvrtak 25.10.2018. sa početkom u 17:45 časova u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Gradiška u ul. M.G. Nikolajeviča 16/1.

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!

PRIJAVA NA RADIONICU OBAVEZNA!

Zainteresovani se mogu prijaviti telefonom na broj 065 695 355, lično u prostorijama Glossa-centra Gradiška u ul. M.G.Nikolajeviča 16/1 svakim radnim danom od 17:00 do 21:00h ili putem mejla gradiska@glossa.ba.

DOBRO NAM DOŠLI!

ŠTA? – Radionica za zdravstvene radnike
GDJE? – Glossa-centar Gradiška u ul. M.G. Nikolajeviča 16/1
KADA? – četvrtak 25.10.2018. sa početkom u 17:45h