fbpx

Ukoliko ste početnik i želite da počnete da učite njemački jezik, a niste u mogućnosti da posjećujete naš kurs njemačkog jezika tokom radnih dana u sedmici iz privatnih ili poslovnih razloga, Glossa – centar za njemački jezik Brod Vam nudi rješenje u obliku vikend-nastave za početnike u učenju njemačkog jezika!

Šta je vikend-nastava?

Riječ je o intenzivnom kursu njemačkog jezika koji je organizovan, kako njegov naziv i govori, vikendom. To znači da polaznik kurs posjećuje dva puta sedmično, subotom i nedjeljom, pohađajući svaki put po pet časova. Ukupan fond časova je isti kao i kod naših redovnih kurseva – 45 nastavnih jedinicaNakon svega četiri i po sedmice kursa A 1.1, koliko vikend-kurs traje, polaznik je završio sa svim časovima A 1.1, te je spreman da pohađa naredni kurs, tj. A 1.2 u obliku vikend-nastave ili bilo kojeg drugog kursa (redovni kurs ili online-nastava). Vikend-nastava je organizovana prema istom planu i programu kao i naši redovni kursevi. Časovi se održavaju subotom i nedjeljom od 10:00 h do 14:25 h (sa jednom pauzom od 30 minuta i jednom od 10 minuta).

Svi polaznici koji iz bilo kojeg razloga ne mogu učiti njemački jezik posjećujući redovan kurs od ponedjeljka do petka sada imaju priliku da to učine pohađajući vikend-nastavu. Kurs je namijenjen osobama kojima naši redovni termini kurseva iz organizacionih razloga ne odgovaraju.

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, na pravom ste mjestu. Naši nastavnici koji su ujedno i certifikovani Goethe-isptivači će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika!

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na mail brod@glossa.ba, na telefon 066 583 626, sistemom razmjene poruka na našoj Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Brod ili lično u našim prostorijama svakm radnim danom od 17.00 h do 22.00 h u ulici Živojina Mišića 94.

Želimo Vam mnogo uspjeha u učenju njemačkog jezika!