fbpx

Ukoliko ste početnik i želite da počnete da učite njemački jezik, a niste u mogućnosti da posjećujete naš kurs njemačkog jezika tokom radnih dana u sedmici iz privatnih ili poslovnih razloga, Glossa – centar za njemački jezik Doboj Vam nudi rješenje u obliku vikend-nastave sa posebnim popustom 10% do 20%!

Šta je vikend-nastava?

Riječ je o intenzivnom kursu njemačkog jezika koji je organizovan, kako njegov naziv i govori, vikendom. To znači da polaznik kurs posjećuje dva puta sedmično, subotom i nedjeljom, pohađajući svaki put po pet časova. Ukupan fond časova je isti kao i kod naših redovnih kurseva – 60 nastavnih jedinica. Nakon svega šest sedmica kursa A 1.1, koliko vikend kurs traje, polaznik je završio sa svim časovima A 1.1, te je spreman da pohađa naredni kurs, tj. A 1.2 u obliku vikend-nastave ili bilo kojeg drugog kursa (redovni kurs ili online-nastava). Vikend-nastava je organizovana prema istom planu i programu kao i naši redovni kursevi. Časovi se održavaju subotom i nedjeljom od 10:00 h do 16:25 h (sa jednom pauzom od 30 minuta i jednom od 10 minuta).

Svi polaznici koji iz bilo kojeg razloga ne mogu učiti njemački jezik posjećujući redovan kurs od ponedjeljka do petka sada imaju priliku da to učine pohađajući vikend-nastavu. Kurs je namijenjen osobama kojima naši redovni termini kurseva iz organizacionih razloga ne odgovaraju.

Bilo da želite da učite njemački jezik iz hobija, zbog posla ili ličnog napredovanja, na pravom ste mjestu. Naši nastavnici koji su ujedno i certifikovani Goethe-isptivači će se pobrinuti da dođete zajedno do željenog nivoa znanja njemačkog jezika!

Ostvarite popust od 10% do 20% u periodu

od 31.12.2018. do 13.01.2019.!

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete poruku na mail doboj@glossa.ba, na telefon 065 930 053 ili sistemom razmjene poruka na našoj Facebook stranici Glossa – centra za njemački jezik Doboj. Poruka treba da sadrži sljedeći sadržaj:

Naznaka “popust za početnike”

Ime i prezime: 

Broj telefona: 

Regularna cijena je 300,00 KM. Ostvarite popust od 10% do 20%! Ne propustite priliku!

10% popusta dobijaju svi koji se prijave po automatizmu, a ukoliko spadate u kategoriju koja po nekoj osnovi svakako ostvaruje popust od 10% (redovan student, imate nekog iz uže porodice koji takođe ide na kurs u Glossa-centar, djeca poginulih boraca i sl.), popust Vam se dupla tako da imate ukupno 20% na kurs za početnike!

U sedmici od 14.01. do 19.01.2019. će svi zainteresovani biti prozvani i informisani o tačnom početku kursa.

Početak kursa A 1.1: početkom februara 2019.

Pobrinuli smo se da dobijete podsticaj za početak učenja njemačkog jezika. Na Vama je da taj podsticaj iskoristite! Želimo Vam mnogo uspjeha u učenju njemačkog jezika!