Već nekoliko godina zaredom se brinemo da djeca uživaju u ljetu i nauče njemački jezik! Naš ljetni kurs njemačkog jezika za djecu – Kinder-Sommerkurs je odlično rješenje za kvalitetno iskorištenu ljetnu pauzu. A evo i zašto:

  • Nastavu smo prilagodili uzrastu svakog djeteta, shodno starosnoj dobi i sposobnostima.
  • Učionica nema zidove! Nastava se održava i izvan naših prostorija: u našem dvorištu, tokom posjete muzeju, u parku ili tokom druženja na sladoledu. Djeca uče jezik u realnom okruženju i zabavljaju se, bez osjećaja da su u školi.
  • Svaki dan na kursu ima svoj zaseban cilj. Shodno tome je moguće pauzirati kurs u svakom trenutku i učenje nastaviti npr. nakon godišnjeg odmora.
  • Nastava je organizovana prema programu Glossa Sommer, naše internacionalne ljetne škole njemačkog jezika u Beču i Gracu.
  • Vaša djeca su pod stalnim nadzorom stručnih nastavnika i pedagoga Glossa-centra.
  • Informisani ste o napretku vašeg djeteta kada god to poželite.
  • Tri puta sedmično po četiri časa – jedan čas košta svega 3 KM, a cijeli kurs maksimalno 180 KM.

Naši najmlađi polaznici koji su pohađali ljetni kurs njemačkog jezika za djecu i koji i do danas sa nama uče njemački su najbolji dokaz da je ljeto u Glossa-centru i više nego zabavno!

Individualnim pristupom pristupom u nastav, bogatim nastavnim programom i aktivnostima van učionice se brinemo da djeca napredak u učenju njemačkog jezika doživljavaju sa radošću i zadovoljstvom.

Sva djeca koja žele sa nama učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne sadržaje u učionici i izvan nje. Pripremili smo mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

Dobro došli na ljetni kurs njemačkog jezika za djecu – Kinder-Sommerkurs!

Prvi kursevi počinju već 25.6.2018.!

UPIS U TOKU!

051961361 ili banjaluka@glossa.ba