fbpx

U toku je zvanični upisni rok u Glossa-centru Doboj! Upišite se na kurs njemačkog jezika za odrasle ili djecu i usvojite željeno znanje iz njemačkog jezika kvalitetno i efikasno! 

Ljeto je većini ljudi omiljeno godišnje doba, s pravom – sunce, toplo vrijeme, kupanje, druženje, zabava, izleti u prirod. Glossa – centar za njemački jezik Doboj Vam ovo ljeto čini još primamljivijim! Očekuju vas posebni programi kurseva njemačkog jezika.

Glossa – centar za njemački jezik Doboj vrši upise na kurseve njemačkog jezika za odrasle i djecu svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” – I sprat desno). Možete nas kontaktirati i na telefon 065 930 053 ili na mail doboj@glossa.ba.

Za Vas ovog ljeta izdvajamo:

1. Ekstraintenzivni jutarnji ljetni kursevi njemačkog jezika za odrasle

Ako želite svakodnevno posjećivati nastavu i brzo napredovati u učenju njemačkog jezika, ekstraintenzivni kursevi njemačkog jezika u Glossa-centru predstavljaju pravi izbor. Uz trajanje kursa od svega dvije i pol sedmice svakodnevnim učenjem, tj. od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu od 9.00 h do 12.30 h dolazite do cilja korak po korak. Ekstraintenzivni kursevi vam nude jednak kvalitet nastave i isti fond časova kao i kursevi redovnog intenziteta uz ubrzan tempo učenja. Ovaj oblik nastave je posebno pogodan za ljetni period jer je jutarnji termin; do 12.30 h završite kurs i potom se možete posvetiti ljetnim aktivnostima kao što su kupanje, druženje, izleti itd.

3. Poluintenzivni kursevi

Poluintenzivni kursevi njemačkog jezika u našem Centru u Tuzli se održavaju u večernjim terminima tri puta sedmično po dva školska časa ili dva puta sedmično po tri školska časa. Ovaj nešto laganiji tempo je pogodan za Vas ako želite da učite njemački jezik, a niste u mogućnosti da posjećujete nastavu u jutarnjem terminu bržeg intenziteta.

Svi navedeni kursevi su prilagođeni ljetnom periodu! Nastava se odvoja u učionici, ali i izvan nje prema željama, potrebama i interesovanjima polaznika. 

Upisom na kurs njemačkog jezika za odrasle u Glossa-centru sebi osiguravate kvalitetno učenje njemačkog jezika i pripremu za polaganje ispita Goethe-Instituta. Kursevi su organizovani u skladu sa normama Zajedničkog evropskog referentnog okvira za strane jezike. Posjećujući kurs njemačkog jezika u Glossa-centru ste korak bliže znanjima i vještinama koje su propisane za svaki nivo učenja.

U Glossa – centru za njemački jezik Doboj možete da upišete kurs njemačkog jezika za odrasle ili djecu bez obzira na to da li imate predznanje iz njemačkog jezika ili ne. Nudimo kurseve od početnog nivoa, tj. od kursa A 1.1 do C 2.2 kako za odrasle i omladinu tako i za djecu! Ukoliko ste početnik, krećete na kurs A 1.1, a ukoliko imate predznanje, možete da uradite kod nas ulazno testiranje na osnovu kojeg naši profesori procjene na kojem ste nivou i daju Vam adekvatnu preporuku i savjete za upis na kurs.

DOBRO NAM DOŠLI!