Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu

Ljeto je vrijeme druženja, igre i zabave. Stoga smo u Glossa – centru za njemački jezik Prnjavor odlučili da naše kurseve njemačkog jezika za djecu organizujemo i u ljetnomn periodu. Glossa Sommer – ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu će našim najmlađim polaznicima osigurati zabavno učenje njemačkog jezika.

Koje su prednosti ljetnih kurseva za djecu?

Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu otvaraju vrata ka učenju i zabavi tokom ljetnog perioda. Sva djeca koja žele sa nama učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne aktivnosti u učionici i izvan nje. Pripremili smo mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

Koliko dugo traju ljetni kursevi za djecu?

Prednost ljetnih kurseva njemačkog jezika za djecu jeste i u tome da djeca mogu pohađati nastavu na cjelokupnom nivou tokom ljeta. Nakon toga su u mogućnosti da nakon ljeta učenje nastave na narednom nivou. Ukupno trajanje ljetnog kursa je četiri sedmice za cijeli nivo. Nastava se odvija tri puta u sedmici po tri časa.

Pregled kurseva

NAZIV KURSA NIVO PRIBLIŽAN UZRAST
Kikus* A1 4 – 7 godina
Planetino (prva i druga godina učenja)* A1/1; A1/2; A1/3; A1/4; A1/5; A1/6; A1/7; A1/8 8, 9, 10 i 11 godina
Beste Freunde* A1/1; A1/2; A2/1; A2/2 9 – 15 godina
Planet* B1/1; B1/2; B1/3; B1/4 14 – 17 godina

*Sva djeca koja imaju predznanje iz njemačkog jezika prije upisa na kurs rade ulazni test s ciljem detaljne procjene znanja i upisa odgovarajućeg kursa.

  • Za naše mlade i najmlađe polaznicima takođe nudimo i naše standardne kurseve njemačkog jezika

Više informacija telefonom na broj 065 531 840 ili putem mejla prnjavor@glossa.ba ili nas posjetite u našim prostorijama u ulici Beogradska 7.

Dobro došli na Glossa Sommer – ljetne kurseve njemačkog jezika za odrasle i djecu!