Ukoliko planirate da polažete ispit Goethe-Instituta u jednom od narednih rokova ili želite da naučite njemački jezik bržim intenzitetom, ljetni kursevi njemačkog jezika u Glossa-centru Prijedor je pravo vrijeme da započnete učenje! Uz intenzivne ljetne kurseve njemačkog jezika ćete se detaljno i blagovremeno pripremiti za ispit ili naučiti njemački jezik do te mjere da sa početkom septembra mjeseca možete pohađati kurs na jednoj ljestvici više nego prvobitno planirano.

Ekstra-intenzivni ljetni kursevi njemačkog jezika za odrasle

Ako želite svakodnevno posjećivati nastavu i brzo napredovati u učenju njemačkog jezika, ekstra-intenzivni kursevi njemačkog jezika u Glossa-centru predstavljaju pravi izbor. Uz trajanje kursa od svega tri sedmice svakodnevnim učenjem (od ponedjeljka do petka) dolazite do cilja korak po korak. Ekstra-intenzivni kursevi vam nude jednak kvalitet nastave i isti fond časova kao i kursevi redovnog intenziteta uz ubrzan tempo učenja.

PRIJAVITE SE NA EKSTRA-INTENZIVNI ILI INTENZIVNI LJETNI KURS ILI POTRAŽITE DODATNE INFORMACIJE: 

065679952 i prijedor@glossa.ba

Intenzivni kursevi

Planirate učenje nešto sporijim intenzitetom, ali i dalje dovoljno brzo da biste završili svu nastavu tokom ljeta uz intenzivne kurseve? Pohađajući nastavu tri ili četiri puta sedmično i dalje posjećujete intenzivni kurs sa nešto dužim trajanjem od ekstra-intenzivnog kursa. I ovaj oblik učenja će vas u pripremiti za polaganje Goethe-ispita i pomoći da usvojite sva potrebna znanja.

Zašto učiti njemački jezik u Glossa-centru? Navodimo pet razloga!

  1. Nastavu vode profesori stručni njemačkog jezika koji su ujedno sertifikovani ispitivači Goethe-Instituta.
  2. Kurs vas priprema da govorite, pišete i razumijete ono što slušate i čitate na njemačkom jeziku.
  3. Nakon svakog nivoa ste spremni za polaganje Goethe-ispita i upoznati ste sa njegovom formom.
  4. Ono što učite, to i primjenjujete – nastava je organizovana tako da koristite stečena znanja i vještine komunikacije.
  5. Nastavnik tu za vas – pratimo vaš napredak i savjetujemo kako ćete postići svoj maksimum.

UPIS U TOKU!

065679952 ili prijedor@glossa.ba