fbpx

Ukoliko planirate da polažete ispit Goethe-Instituta u jednom od narednih rokova ili želite da naučite njemački jezik bržim intenzitetom, ljetni kursevi njemačkog jezika u Glossa-centru Brčko su prava prilika za to! Uz intenzivne ljetne kurseve njemačkog jezika ćete se detaljno i blagovremeno pripremiti za ispit ili naučiti njemački jezik do te mjere da sa početkom septembra mjeseca možete pohađati kurs na jednoj ljestvici više nego prvobitno planirano.

Ekstra-intenzivni ljetni kursevi njemačkog jezika za odrasle

Ako želite svakodnevno posjećivati nastavu i brzo napredovati u učenju njemačkog jezika, ekstra-intenzivni kursevi njemačkog jezika u Glossa-centru predstavljaju pravi izbor. Uz trajanje kursa od svega tri sedmice svakodnevnim učenjem (od ponedjeljka do petka) dolazite do cilja korak po korak. Ekstra-intenzivni kursevi vam nude jednak kvalitet nastave i isti fond časova kao i kursevi redovnog intenziteta uz ubrzan tempo učenja.

Specijalizovani kurs za zdravstvene radnike

Ovaj kurs je namijenjen zdravstvenim radnicima od nivoa jezičkog znanja A2 pa naviše. Podrazumijeva usvajanje znanja iz oblasti stručne medicinske terminologije na njemačkom jeziku, simulacije razgovora na nivou zdravstveni radnik-pacijent, te usvajanje mnogih drugih jezičkih znanja i vještina komunikacije potrebnih za rad u zdravstvenim ustanovama na njemačkom govornom području. Sve potrebne nastavne materijale obezbjeđuje Glossa – centar za njemački jezik.

Specijalizovani komunikacijski kurs njemačkog jezika

Ovo je još jedan dodatni kurs u ponudi Glossa-centra Brčko. Kurs ima fokus na usmenoj komunikaciji na njemačkom jeziku i idealno je rješenje polaznicima koji žele usavršiti ovu vještinu komunikacije. Ukoliko želite da govorite još slobodnije i dodatno povećate samopouzdanje na tom polju komunikacije, ovaj kurs je za vas! Poželjno je predznanje iz njemačkog jezika na nivou A2. Svi nastavni materijali su uključeni u cijenu kursa.

PRIJAVITE SE NA EKSTRA-INTENZIVNI ILI INTENZIVNI LJETNI KURS ILI POTRAŽITE DODATNE INFORMACIJE: 

+387 66 305 888 ili brcko@glossa.ba

Intenzivni kursevi

Planirate učenje nešto sporijim intenzitetom, ali i dalje dovoljno brzo da biste završili svu nastavu tokom ljeta uz intenzivne kurseve? Pohađajući nastavu tri ili četiri puta sedmično i dalje posjećujete intenzivni kurs sa nešto dužim trajanjem od ekstra-intenzivnog kursa. I ovaj oblik učenja će vas u pripremiti za polaganje Goethe-ispita i pomoći da usvojite sva potrebna znanja do predstojećih Goethe-ispita!

Zašto učiti njemački jezik u Glossa-centru? Navodimo pet razloga!

  1. Nastavu vode stručni profesori njemačkog jezika koji vas mogu pripremiti za polaganje Goethe-ispita.
  2. Kurs vas priprema da govorite, pišete i razumijete ono što čujete ili čitate na njemačkom jeziku.
  3. Nakon svakog nivoa ste spremni za polaganje Goethe-ispita i upoznati ste sa njegovom formom.
  4. Ono što učite, to i primjenjujete – nastava je organizovana tako da koristite stečena znanja i vještine komunikacije.
  5. Nastavnik je tu za vas – pratimo vaš napredak i savjetujemo kako ćete postići svoj maksimum.

INFORMIŠITE SE I O NAŠIM LJETNIM KURSEVIMA ZA DJECU I ZA OMLADINU OVDJE.

 

UPIS U TOKU!

+387 66 305 888 ili brcko@glossa.ba