fbpx

Draga djeco, dragi roditelji, Glossa – centar za njemački jezik Bihać je za vas pripremio posebnu ponudu za ljeto: dječiji kursevi njemačkog jezika!

Iskoristite ljeto za kupanje, sunčanje, šetnju, igru, ali i za učenje njemačkog jezika!

Naši ljetni kursevi su primjereni za djecu sa predznanjem njemačkog jezika, ali i za onu djecu bez predznanja!

Start: 2. juli 2019. 

Zavšetak: 18. juli 2019. uz mogućost pohađanja istog broja časova i u augustu prema želji, interesovanju i potrebi djece i roditelja.

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se na vrijeme i obezbijedite sebi mjesto!

Mislili smo na sve: Ljetni dječiji kurs podrazumijeva učenje njemačkog jezika pomoću posebno pripremljenih materijala koji su prilagođeni uzrastu, ciljnoj grupi i interesovanju djece. Kurs se sastoji od 24 školska časa (2 puta sedmično po 4 školska časa), i to radnim danom tako da imate vremena i za ostale aktivnosti tokom ljetnog raspusta, ali i slobodan vikend! Ljetni dječiji kurs je osmišljen na način da djeca opušteno i bez pritiska usvajaju njemački jezik uz aktivnosti koje Glossa – centar za njemački jezik Bihać dodatno i besplatno organizuje tokom ljeta za djecu polaznike.

Ono što izdvaja ljetni dječiji kurs od standardnog:

  1. Održava se radnim danom.
  2. Naš stručni tim nastavnika je pripremio poseban materijal koji je besplatan. Dakle, roditelji se ne moraju pobrinuti da nabave udžbenike.
  3. Glossa-centar Bihać je pripremio mnoštvo zanimljivih sadržaja koji su besplatni za polaznike dječijeg ljetnjeg kursa, što će ne samo kurs nego i ljeto učiniti zanimljivijim.
  4. Polaznike dječijeg ljetnjeg kursa očekuje zabavna nastava u vidu radionica.
  5. Mogućnost da se čas održi i u prirodi (koristimo lijepo vrijeme).
  6. Ljetni dječiji kurs se plaća na rate. 

Formiramo tri grupe prema uzrastu: 

Ljetni kurs 1:  4-7 godina

Ljetni kurs 2:  8-11 godina

Ljetni kurs 3:  12-15 godina

Termini su utorak i četvrtak od 10.00 h do 13.15 h. 

Prijave i dodatne informacije su moguće putem telefona 062 079 929, putem maila bihac@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Harmanski sokak bb (do OŠ Harmani 1).

Ljeto je u znaku ljetnih dječijih kurseva njemačkog jezika u Glossa-centru Bihać! Dobro nam došli!