Iskoristite priliku da naučite njemački i uz Glossa-centar dođite do međunarodno priznatog Goethe-sertifikata! Upisi su u toku!

 U toku su upisi u svim Glossa-centrima!

Posjetite nas u narednom periodu i uvjerite se zašto su naši kursevi njemačkog jezika rješenje za uspješno učenje i polaganje ispita koji vode do međunarodno priznatih sertifikata. Za sve zainteresovane buduće polaznike, velike i male, smo pripremili:

  • Standardne kurseve za odrasle svih intenziteta;
  • Standardne kurseve za djecu;
  • Glossa Online – online-kurseve njemačkog jezika (nastava na daljinu);
  • Glossa Sommer – ljetna škola njemačkog jezika u Beču;
  • Specijalizovane kurseve njemačkog jezika (njemački za zdravstvene radnike, kursevi za prilagođeni potrebama preduzeća i sl.);
  • Pripremite se za Goethe-ispite: “Uvid u formu Goethe-ispita”
  • Posebne kurseve za djecu (njemački i likovno, muzika ili gluma);
  • Putujte i učite: edukativna putovanja u zemlje njemačkog govornog područja;
  • Jezičke tematske radionice kroz koje aktivno koristite jezik na određenom polju (npr. radionica za zdravstvene radnike);
  • Besplatni kulturni i zabavni program: upoznajte se sa kulturom zemalja njemačkog govornog područja, druženje na tematskim zabavama za sve uzraste (Oktoberfest, maskenbal i sl.) i još mnogo toga.

Zanimaju Vas termini održavanja nastave? Slobodno nas posjetite ili kontaktirajte Vaš najbliži Glossa – centar za nejmački jezik.

Kursevi njemačkog jezika za djecu

Naši kursevei za djecu i omladinu najmlađim polaznicima omogućavaju da nauče njemački, a da se pri tome i zabave. Posjećujući naše kureve djeca stiču znanja iz njemačkog jezika, radne navike, te ispoljavaju svoju kreativnost kroz različite nastavne aktivnosti. Uspisi na kurseve za djecu su u toku!

Novi online-kursevi – Glossa Online

Proširili smo ponudu naših online-kurseva! Posjetite nas i saznajte na koje sve načine uz Glossa-centar možete učiti njemački jezik, a da pri tome ne posjećujete naše učionice. Naše osoblje će Vam vrlo rado predstaviti sve prednosti online-nastave, a pri tome ćete biti u prilici da besplatno testirate neke od online zadataka.

online+nastava+njemacki+glossa+centar

Vikend nastava

Niste u mogućnosti da pohađate kurseve tokom radne sedmice? Naši vikend-kursevi Vam omogućavaju na njemački učite subotom i nedjeljom. Vikend nastava je rješenje za sve polaznike koji nisu u mogućnosti da nas posjećuju od ponedjeljka do petka, a žele da uče njemački sa ostalim polaznicima u našim prostorijama.

 

Glossa Sommer

Nakon što smo u 2015. godini probudili veliko interesovanje sa našom ljetnom školom njemačkog jezika koju organizujemo u Beču, u 2016. nastavljamo sa upisima. Saznajte u našim Centrima zašto je učenje njemačkog jezika kroz poseban oblik nastave koji primjenjujemo u Glossa Sommer uspješno i zabavno.

glossa-sommer-njemački-bečglossa-sommer-njemačkiglossa-sommer-učionicaGlossa Sommer