fbpx

Konačno ste odlučili da ove godine naučite njemački jezik? Tražite preporuku za kvalitetno učenje i pravo mjesto? Ne tražite dalje! Upisni rok u Glossa-centru Doboj je u toku! Kvalitetno, efikasno, zabavno i zanimljivo. Njemački može biti vaš novi omiljeni jezik, ako se odlučite na pohađanje kurseva u našem Centru. Niste uvjereni?

Pozivamo vas da dođete i uvjerite se svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h u ulici Svetog Save 24. Tada se možete upisati, ali i informisati te provjeriti zašto je Glossa-centar Vaš saveznik za dobro učenje njemačkog jezika. Za prve dodatne informacije slobodno pozovite 065 930 053 (Viber) ili nam pišite putem maila na doboj@glossa.ba.

Bez obzira na to imate li predznanje iz njemačkog jezika ili ne, u Glossa-centru možete upisati odgovarajući kurs njemačkog jezika. Ako ste potpuni početnik tu je nivo A1.1, dok za naprednije omogućavamo učenje sve do C 2.2. Ako ipak imate određeno predznanje, a niste sigurni na kojem je nivou, svakako će vam pomoći naše bespatno ulazno testiranje za polaznike.

Intenzitet kursa po vašoj mjeri

Samo u Glossa-centru možete birati termine i intenzitet pohađanja nastave u skladu sa vremenom koje vam je na raspolaganju. Ukoliko se odlučite za brži tempo učenja, imaćete četiri ili pet puta sedmično kurs njemačkog jezika. Ako je Vaš raspored ipak pretrpan, a ljubitelj ste laganijeg tempa, onda dolazite dva ili tri puta sedmično na kurs. Vaš tempo zavisi samo od Vas, a mi smo tu da pronađemo najbolje rješenje.

Koncept razvijen za uspješno učenje njemačkog jezika

Niste ljubitelj klasične nastave i predavanja? Bez brige, jer nismo ni mi. Zato naša nastava nije vezana samo za učionicu! Kulturni i zabavni program, edukativna putovanja, filmske večeri ili jezičke radionice, čine bogati dodatni program dostupan svim našim polaznicima i građanima Doboja. Iako ste dio grupe, mi Vas pratimo individualno i Vaš napredak se pomno prati. Zato nećete moći proći bez budnog oka naših profesora, kojima je prvenstveno cilj naučiti Vas da komunicirate na njemačkom jeziku.

Pripremite se za Goethe-ispit u Glossa-centru Doboj! Položite ispit u Glossa-centru Banjaluka ili Tuzla!

Da li ste znali da u Glossa – centru za njemački jezik Doboj možete da se pripremite za polaganje ispita Goethe-Instituta – i da ga položite, takođe u Glossa-centru U Tuzli ili u Banjoj Luci! Goethe-Institut organizuje i sprovodi Goethe-ispite u Glossa-centru Banja Luka i Tuzla. Glossa – centar za njemački jezik Doboj organizuje pored kurseva i pripremnu nastavu za polaganje ispita Goethe-Instituta, koju vode naši sertifikovani ispitivači.

Kursevi njemačkog jezika za djecu – učenje je svijet zabave i igre

Učenje uz igru, zabavu i druženje je sigurno jedan od najboljih načina za uspješan rad sa djecom. Svjesni toga kreirali smo kurseve njemačkog jezika koji su spoj zabave i učenja. Mnogobrojni mališani koji uče njemački u Glossa-centru Doboj, svjedoci su koliko je efikasan ovakav pristup radu. Stručne procjene naših profesora i pedagoga osnova su naših kurseva  za djecu, pa tako svako dijete pohađa upravo onaj kurs koji mu najviše odgovara – shodno predznanju, sklonostima učenja i drugim karakteristikama.

Ali šta bi učenje bilo bez dodatnih aktivnosti? Filmske projekcije, dječije priredbe, maskenbal ili izleti i nastava u prirodi… motivisaće i one koji nisu toliko raspoloženi za učenje. Budno oko profesora nikada ne spava pa tako pratimo napredak djeteta i njegov razvoj tokom svih aktivnosti. Kako samog kursa, tako i dodatnih aktivnosti.

Glossa Online – nastava na daljinu (online-kursevi)

Ako ste ipak stalno na putu ili prosto u svom rasporedu ne možete pronaći slobodno vrijeme za dolazak u naš centar, imamo rješenje. Naučite njemački na bilo kojem mjestu gdje imate pristup računaru i internetu. Uz Glossa Online kurs njemačkog jezika možete učiti i za vrijeme podnevne kafe ili iz udobnosti doma. Virtuelne učionice i jedna od najsavremenijih platformi posebno su razvijene za nastavu na daljinu. Kurs vodi tutor, profesor njemačkoh jezika, koji će konstantno pratiti Vaš napredak i biti Vam na raspolaganju tokom cijelog kursa.

Ako ste mislili da je tu kraj naših ponuda, varate se! Nudimo Vam i susluge među kojima izdvajamo:

  • Kurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike
  • Glossa Sommer – ljetna škola nejmačkog jezika u Beču i u Gracu
  • Glossa Translate – usluge prevođenja
  • Kurs njemačkog jezika za pravna lica – korporativni kurs
  • Besplatan kulturni i zabavni program
  • Jezičke radionice
  • Filmske večeri

 

Ne propustite priliku da upišete kurs u Glossa – centru za njemački jezik Doboj!

Dobro nam došli!

UPIS JE U TOKU!

Svetog Save 24
74101 Doboj
Bosna i Hercegovina
+387 53 961 119
+387 65 930 053
doboj@glossa.ba
facebook.com/glossadoboj 
Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka 16:00 – 22:00 časova; subota 9:00 – 12:00 časova.