fbpx
Glossa – centar za njemački jezik Doboj u četvrtak, 31.10.2018. sa početkom u 19.00 h organizuje Halloween žurku za djecu od 4 do 12 godina i film za tinejdžere od 13 do 16 godina na temu Halloween. Svi će imati priliku da učestvuju na ovoj zabavnoj manifestaciji, koja je u potpunosti u znaku jeseni i Noći vještica odnosno svjetski popularnog praznika Halloweena.
Svi zainteresovani mogu povesti svoje drugare i drugarice, jer su nastavnici Glossa-centra pripremili razne igre koje se igraju u paru ili u grupi, pa je lijepo kada su sa nama naši prijatelji, ali je ovo svakako dobra prilika i za sklapanje novih prijateljstava!

Halloween ne bi bio Halloween da nema maskiranja. Svi mališani koji budu dolazili na ovu manifestaciju mogu da dođu maskirani ili da iskoriste maskiranje u Glossi.

Glossa-centar časti mališane sokovima, grickalicama i slatkišima koji su svi u znaku Halloweena. Dopustite da se iznenadite!

Uz igre koje su pripremili nastavnici Glossa-centra, mališani će imati priliku i da izrađuju dekoraciju za Halloween. To što nauče, mogu da iskoriste kod kuće, u školi, u društvu itd.

Ni ovom prilikom se neće izostaviti njemački jezik tako da će mališani naučiti vokabular vezano za ovaj praznik i nekoliko zanimljivih činjenica o tom prazniku. 

Ovaj događaj je besplatan i otvorenog je tipa (svi mališani mogu da učestvuju, bez obzira da li su polaznici Glossa-centra ili ne) i održat će se u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Doboj u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg Radnika I sprat desno).

Za više informacija nas možete kontaktirati na broj telefona 065 930 053, na mail doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg Radnika I sprat desno) svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h i subotom od 9.00 h do 12.00 h.

HALLOWEEN ŽURKA ZA DJECU!

DOBRO NAM DOŠLI!